Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Стига бе, ние тука да не сме некви пъпчиви тинейджъри? До едно шише нищо не става, ама докато дойде време за второто, вече сме заспали...GODzillata написа:Следва......хлъц.......тииииии, мен уважаваш ли ме?Телескоп написа:...
А със следващите чаши разсъдъкът се губи... и какво следва?![]()

Герги, никога не съм мислел, че темата е виртуална. Напротив, много си е реална...G.Petkov написа: Та затова все предлагам да си направим поне виртуалния живот- оптимистичен!
Някога ти ми каза- тук споделяме само веселата част от живота си и темата е за разтоварване...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Така "виртуално" се напих,че сега се излюпвам.Първата и втората права бяха добре,третата и четвъртата не чак толкова,петата ......като на снимката

Малко инфо за виртуално напиване
В Русия измислиха технология за виртуално колективно пиянство.
Авторът на идеята предлага да се разработят специални USB-чашки, с чиято помощ ще се осъществява интерактивната сбирка.
Същността на технологията се състои в това, че "умната" USB-чашка може да определя колко алкохол е налят в нея и да предава тази информация на останалите участници в Интернет-запоя.
По думите на автора на идеята, експертът от компанията E-generator.ru Сергей Михеев човек, имащ желание на си пийне, но който не може да си намери компания, може да намери съмишленици в Интернет.
Дотук хубаво,ама си блъскам главата как ще го докарат с мезетата
И какъв ще бъде външния вид на компютрите след запоя

Малко инфо за виртуално напиване

В Русия измислиха технология за виртуално колективно пиянство.
Авторът на идеята предлага да се разработят специални USB-чашки, с чиято помощ ще се осъществява интерактивната сбирка.
Същността на технологията се състои в това, че "умната" USB-чашка може да определя колко алкохол е налят в нея и да предава тази информация на останалите участници в Интернет-запоя.
По думите на автора на идеята, експертът от компанията E-generator.ru Сергей Михеев човек, имащ желание на си пийне, но който не може да си намери компания, може да намери съмишленици в Интернет.
Дотук хубаво,ама си блъскам главата как ще го докарат с мезетата

И какъв ще бъде външния вид на компютрите след запоя

МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Разправиите по екзестециалният въпрос:
- Да има ли Преход или да
!
Ми попречиха да обърна внимание на този чудесен пост на съпреходника Илаш - бих го нарекъл хирургически точен анализ на част от участниците тук
!
Има и още от поста на 649 страница, ама ги пропускам, като си възстановят чувството за хумор, може да ги включа в цитатите
:
Разбира се, разпознах и себе си
!
Обаче се замислих
!
Или Илаш много е чел по безкрайните страници на "Прехода",
Или има ясновидски способности, а ???
- Да има ли Преход или да

Ми попречиха да обърна внимание на този чудесен пост на съпреходника Илаш - бих го нарекъл хирургически точен анализ на част от участниците тук

Има и още от поста на 649 страница, ама ги пропускам, като си възстановят чувството за хумор, може да ги включа в цитатите

Много се засмях,Илаш написа:...защото имах едно видение ...Та :
...Годината е 20...и някоя си.Страницата на темата е 28....Уважаемият П.Иванов се оплакава от новата си макара правена в Япония по Китайски образец...Единсвената утеха е новия спининг от 20 секции побиращ се идално в кутия от цигари...
...Във Видин друг запален риболовец полиглот мърмори ядосан на српско - румънско - английски и малко български от натрупани бейткаст макари и въдици неможейки да намери последната пристигнала специално за улов на попчета ,които са най едрия хищник по река Дунав...
...Горд ветеран от темата се е снимал да току що уловения уклей ,който е един от десетте останали в калната локва наричана някога язовир Искър...
...Друг любител се е опънал блаженно с мини въдичка в ръка в Спа център съвместявайки хобито си с лечение за изглаждане на кожата от рибки Гара Руфа.
...И само един заслужил основоположник с Телескоп гледа вечер изпълненото със звезди небе........![]()
Разбира се, разпознах и себе си

Обаче се замислих

И двете!G.Petkov написа:.......Обаче се замислих!

Новият гуру на Прехода!!!!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Новият гуру - лае ли, лае, а керванът си върви...

@Жоре, къде е тоя пост бре, че никъде не го видях.......?

@Жоре, къде е тоя пост бре, че никъде не го видях.......?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Този нa снимкaтa много недохрaнен ми се
виждa.Новия гуру си е хвaнaл две блaгородни
девици и докaто еднaтa му чете нaпевно
Преходa другaтa е седнaлa дa я учи нa Кaмaсутрa
виждa.Новия гуру си е хвaнaл две блaгородни

GODzillata написа:........, къде е тоя пост бре, че никъде не го видях.......?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Така ли..?Илаш написа:......Новия гуру си е хвaнaл две блaгородни

Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Фев 23, 2014 8:11 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov
Кире,
То и Ангел го посочи, ама и аз го написах, бре :
Поглеждал съм, ама щото беше бледо копие на "Спасяването...."и не се зъдълбочавах. Иначе "....редник Райън" си е класика и всеки път, когато имам възможност гледам целия филм, въпреки че знам сюжета на всеки епизод, даже и репликите ги знам наизуст, ама като почне и не мога да спра да гледам този филм - сигурно с жената сме го гледали повече от двадесет пъти !
То и Ангел го посочи, ама и аз го написах, бре :
А този сериал "Братя по оръжие" не вървеше ли по една от кабелните телевизии преди години ?G.Petkov написа:...Има и още от поста на 649 страница ...
Поглеждал съм, ама щото беше бледо копие на "Спасяването...."и не се зъдълбочавах. Иначе "....редник Райън" си е класика и всеки път, когато имам възможност гледам целия филм, въпреки че знам сюжета на всеки епизод, даже и репликите ги знам наизуст, ама като почне и не мога да спра да гледам този филм - сигурно с жената сме го гледали повече от двадесет пъти !
- GODzillata
G.Petkov написа:
А този сериал "Братя по оръжие" не вървеше ли по една от кабелните телевизии преди години ?
Поглеждал съм, ама щото беше бледо копие на "Спасяването...."и не се зъдълбочавах.
По-скоро е обратното, Райън е бледото копие

Навремето и двата сериала са давани по HBO.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Тъй,тъйТелескоп написа: Така ли..?![]()

Илаш написа:... Илаш е новия гуру да се слави името му от Видин до Малко Търново и Телескоп е неговия пророк ....

Айаде без възхвали
единствения пророк е Митев

Долу самозванците!Митев написа:Айаде без възхвалиединствения пророк е Митев
![]()

Да се слави името на Св. пророк Митев!!!!

Туй е шега брат.............. донякъде
а иначе Кире , в момента гледам 4-та серия и не съм очарован , има доста по-убави сериалчета /например Руски/

а иначе Кире , в момента гледам 4-та серия и не съм очарован , има доста по-убави сериалчета /например Руски/