Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
спас ли как са казваш що просто не каза как хващаш ти змийорки а не да са трудиш да пишиш няколко безсмислени реда 

-
- вече хвърля и на тежко
Хваща се доволно там, не знам защо не хващаш.По принцип кълве нощем, на живец, в най-дълбоките места.Може да пробваш и на късчета месо.Не забравяй, че иска да си купиш лиценз за тази риба.Ако не ги ловиш за удоволствие тези змиорки а за пари и опит, по-добре пробвай за платика на същата база, локализация "Старица", на макарони.Направих над 300К за три дни.Хванах и една почти 8 кг.

-
- ще става разбирач
Бог си уе човек направо .... луд сиspas48 написа:Работи се по въпроса.Reo написа:Би било чудесно ако някой гений напрви българска версия на тази игра.Имам предвид не превод, а игра подобна на тази.С данни отговарящи наистина на българските водоеми.Ще има доста висока образователна цел такава игра.Ще може да се играе и в същото време да се учи човек къде на какво и какво се лови в България.Доскоро например в един сайт бяха изредили рибите в река Велека, но една от най-масовите - морунаш липсваше.За жалост едва ли ще стане някога, нямам идея как се прави такава игра, но ми се вижда сложна работа.Пък ако има и един сървър за онлайн ще е велико.
![]()
![]()
![]()
![]()
Така харесва ли ти?

-
- новобранец
за да участваш на турнир триада тряя ли да са направи вноска ???
Провери си добре дълбочината на въдицата - ако си с нова и си я събирал на гьола, тя започва от 1смsmirnoff91 написа:добро утро на сичкиискам да питам нещо , ся на Паша на Северное небо вече тва дена не мога да хвана ни една змийорка на живец кво ши препоръчате
![]()

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Здр. колеги от скоро съм във форума надявам се че ще ме приемете
.Имам малък проблем и ако може някои да ми помогне ще съм му благодарен.
изтеглих си КЛЕВАЛКАТА обаче като цъкна да видя дадена риба как се казва и каква захранка иска не мога да видя защото ми излизат йероглифи.
Надявам се че някой ще ми помогне.

изтеглих си КЛЕВАЛКАТА обаче като цъкна да видя дадена риба как се казва и каква захранка иска не мога да видя защото ми излизат йероглифи.
Надявам се че някой ще ми помогне.
-
- вече хвърля и на тежко
Пробвай в Control Panel - Regional and language options - Current language for non-Unicode programs - Bulgarian.

И с това нестава.Всичко ми пише на Руски само инфото за рибите с йероглифи.имам и снимки но не мога да ги кача за да видиш
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз имам подобен проблем ,който се появи след преинсталиране на Уиндоса.
Мисля си че нямам някой от шрифтовете .Вече си инсталирах към 5000 ,но така и не се оправи Клевалката.
Все пак се оправям с информацията като превключвам от различните менюта.И по принцип знам какво трябваше да пише в полетата от преди преинсталирането.
Но е кофти така.
Подобен проблем имам и с други програми и до ден днешен не мога да разбера от къде е този проблем.
Препоръчаха ми да си инсталирам Флекстайпа и това направих ,ама нънци нищо не се промени.Само си увеличих проблемите .Мразя го този Флекс тайп ,че бърника из всички програми.
И изобщо не знам защо всеки път излизат все по-нови и по бъгнати версии на работещите програми.
Колкото пъти си ъпгрейтвам нещо все се бъгясва.
Новата версия на Експлорера се изключва когато си иска.АДОБЕ Плеъра и той има някакви бъгове ,че всеки път не ми отваря прозореца в бокса.
За новата версия на Скайпа да не говорим...ПЪЛНА ОТВРАТ.
АБе кви са тези програмисти и какво е това тяхно желание да осират всичко което си работи.
Като нещо работи сравнително добре ,защо е необходимо да се изкарва нова неработеща версия.да си я пробвам на наш гръб.
Писна ми вече да отхвърлям запитвания за ъпгрейти и глупости.
Мисля си че нямам някой от шрифтовете .Вече си инсталирах към 5000 ,но така и не се оправи Клевалката.
Все пак се оправям с информацията като превключвам от различните менюта.И по принцип знам какво трябваше да пише в полетата от преди преинсталирането.
Но е кофти така.
Подобен проблем имам и с други програми и до ден днешен не мога да разбера от къде е този проблем.
Препоръчаха ми да си инсталирам Флекстайпа и това направих ,ама нънци нищо не се промени.Само си увеличих проблемите .Мразя го този Флекс тайп ,че бърника из всички програми.
И изобщо не знам защо всеки път излизат все по-нови и по бъгнати версии на работещите програми.
Колкото пъти си ъпгрейтвам нещо все се бъгясва.
Новата версия на Експлорера се изключва когато си иска.АДОБЕ Плеъра и той има някакви бъгове ,че всеки път не ми отваря прозореца в бокса.
За новата версия на Скайпа да не говорим...ПЪЛНА ОТВРАТ.
АБе кви са тези програмисти и какво е това тяхно желание да осират всичко което си работи.
Като нещо работи сравнително добре ,защо е необходимо да се изкарва нова неработеща версия.да си я пробвам на наш гръб.
Писна ми вече да отхвърлям запитвания за ъпгрейти и глупости.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От къде си дърпал файловете ?!lioliox написа:Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
в сайта всичко върви !!!НО!!!има нещо че обновленията не вървят на всеки компютър явно създателите им са объркали нещо....

Без риболов няма любов !
Ако става дума за изисквания трудно няма да ми тръгнат...Затова ви моля за 2мин да ми го рарнете и пратите...Не съм в час много с рускияExTaZzY написа:От къде си дърпал файловете ?!lioliox написа:Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
в сайта всичко върви !!!НО!!!има нещо че обновленията не вървят на всеки компютър явно създателите им са объркали нещо....

Дърпал сам от всякъде и от вашия сайт с бг версията...Всичко тръгва без упдатите...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нали тва ти казвам бе човек не е съвместим ъпдейта с твоя комп и аз съм с 2.0.54 заради тези ерори има щастливци който са виждали нови неща но ние си ги създаваме със допълнения .... самоче и допълненията понякога не бачкат иначе нямаш проблем да ти я рарна мойта ама няма смисъл при положение,че искаш 2.5 версията примерявай се за сега с това разполагат всичкиlioliox написа:Ако става дума за изисквания трудно няма да ми тръгнат...Затова ви моля за 2мин да ми го рарнете и пратите...Не съм в час много с рускияExTaZzY написа:От къде си дърпал файловете ?!lioliox написа:Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
Дърпал сам от всякъде и от вашия сайт с бг версията...Всичко тръгва без упдатите...

Без риболов няма любов !
А,да те питам тогава има ли смисъл да играя 2.0.54 и има ли голяма разлика м/у нея и 2.5.0...да знам дали да чакам или да я подкарвам тая :Д
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разликата е като 50 градосова ракия и 51 градусова... почти няма ама 2.0.54 е по надеждна затова я препоръчвам !lioliox написа:А,да те питам тогава има ли смисъл да играя 2.0.54 и има ли голяма разлика м/у нея и 2.5.0...да знам дали да чакам или да я подкарвам тая :Д

Без риболов няма любов !