Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Добре дошъл Stelco !
Ако Асен е написал, че в темата инфото е за " наши " хора, то може би е повече на шега .
Защото тя може да бъде прочетена от всеки имащ достъп до интернет, в произволна точка на света.
Доколко се прикрива даден излет , той е обяснил, че това си е въпрос на избор.
Все пак всеки има кръг от приятели, които познава, и на които решава да дава информация.
Просто ние не смятаме, че тя ще остане скрита- рано или късно става обществено достояние .
Но Асен никога не е бил " човекът с тайните "
Освен, че създадеде тази тема, той е и този, който внася най-много актуалност в нея .
Така, че критика от този род е неоснователна.
Много точно е посочил разликата между него и теб .
Ако Асен е написал, че в темата инфото е за " наши " хора, то може би е повече на шега .
Защото тя може да бъде прочетена от всеки имащ достъп до интернет, в произволна точка на света.
Доколко се прикрива даден излет , той е обяснил, че това си е въпрос на избор.
Все пак всеки има кръг от приятели, които познава, и на които решава да дава информация.
Просто ние не смятаме, че тя ще остане скрита- рано или късно става обществено достояние .
Но Асен никога не е бил " човекът с тайните "

Освен, че създадеде тази тема, той е и този, който внася най-много актуалност в нея .
Така, че критика от този род е неоснователна.
Много точно е посочил разликата между него и теб .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- stelco
- ще става разбирач
Айде ,ето ви инфо да не се сърдите.В понеделник от 13.00 до 18.30 бях на един платен водоем мжду с.Първенец и кв.Прослав.Водоема е такъв ,че в него се пускат шарани да се ловят а не се отглеждат в него.Таксата е 4 лева да се риболовства с две въдици килограма на шаране 5.50.Риби има доволно от 1,5 кила до към 6 ,аз лично съм хващал 4.8 по голям не съм.Ако някой ходи да си носи всякаква стръв щото шарана всеки път си има различно мнение за храната.(12)
-
- сериозен играч
Малко инфо за Конуш и Избегли!Днес баща ми е ходил с един приятел на 2-та язовира,но резултата е бил убийствен-пълен валат!
Така,че временно може да ги зачертните тези язовири от картата си!Дано съм бил полезен!

Дайте малко повече инфо за 40-те извора мислим да ходим с приятели там другата седмица
благодаря ви предварително
благодаря ви предварително
- pacho109
- сериозен играч
В памет на Конушdobrin_dinev написа:Малко инфо за Конуш и Избегли!Днес баща ми е ходил с един приятел на 2-та язовира,но резултата е бил убийствен-пълен валат!Така,че временно може да ги зачертните тези язовири от картата си!Дано съм бил полезен!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега Пачо 109 , не искам да звуча като черна станция , ама нещо си се объркал с тая снимка , щото преди време я даваше за пример и за Брягово :
. Както и да е . Аз лично имам друго инфо за Конуш - ако става въпрос за този язовир , който е до гробищата , но не е сигурно на 100 % . Излизали добри каракуди , но май само на определени места . Може тази седмица да ида да проверя , ако не ми щукне друго на акъла . Успехи !!!
П.П. Гледам , че днеска е имало екшън в темата , но нищо няма да казвам , тамън са се успокоили страстите , с изключение на това , че ако имаше приз " Информатор на годината " Асен съвсем достойно би го заслужил !
Сигурно си пейстнал друга снимка по погрешкаpacho109 написа:На пружина няма смисъл,ако търсиш шаран.Направи си шамандура на 4-6м дълбочина ,захрани с 2-3кг вечерта и сутринта, опъни 4-5 дънни (с по една кука ,че има закачки ) на царевица и чакане.Ако искаш занимавка може на пружина или фидер да мъкнеш каракуди.Виж преди 2 годиниSouth Division написа:Асене, ако отида към 4-5 след обед и си опъна палатката без да хващам и на сутринта да ги започна, ще ми вземе ли нещо за нощувка? шаранитена дънните на пружина ли ги вадихте или..
]

П.П. Гледам , че днеска е имало екшън в темата , но нищо няма да казвам , тамън са се успокоили страстите , с изключение на това , че ако имаше приз " Информатор на годината " Асен съвсем достойно би го заслужил !

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Айде и от мен малко инфо.
Да не кажите че само консумирам.
40-извора дребна каракуда почти миниатюрна, чат пат някой костурец и чаушан, Бат Бойко да си кажи мнението за там последно той ходи.
Яз.Конуш- вече е резерват такса 3 кинта и каквото си хванеш, дребна каракуда и шаранчета заребител тазгодишни пуснати преди два месеца.Оделно единични удари на по едра риба устанала от предишното управление но колко е устанала бог знае.
Яз.Мечка- от миналата седмица- 6-7 кила кефал на щеката на устието на канала и 4 зверска късания на яки добичета незнам какво е било не го видях
яз.Леново- дребни шаранчета 700-900 до кило на дъно, и естествено каракуда на корем инфо от бащата.
Нямам намерение нито да се заяждам, нито да се обеснявам за нещо на който и да е, секи си преценя за себе си да дава ли инфо да не дава ли.
Въпрос на собствено мнение, но зех да се обеждавам че преди половин година трябваше да приема офертата на Барута и да затворя темата само за наши си хора както направиха повичето градове,явно оправия няма и недоволните са повиче от доволните.
Но не е късно, този въпрос ще го обсъдим на следващата среща, ще се канят само колеги който са заслужили да пресъстват и са допренесли за нашето и тяхното доверие.
Така е най разумно да се ограничи и браконерството кето е в изобилие в нашия регион.
Ше бъдат канени и доказани колеги от други градове който също ползват нашите водоеми,така че няма да има проблем да си подържаме комуникация.
Сайт в сайта-бях против, но вече съм за.

Да не кажите че само консумирам.

40-извора дребна каракуда почти миниатюрна, чат пат някой костурец и чаушан, Бат Бойко да си кажи мнението за там последно той ходи.
Яз.Конуш- вече е резерват такса 3 кинта и каквото си хванеш, дребна каракуда и шаранчета заребител тазгодишни пуснати преди два месеца.Оделно единични удари на по едра риба устанала от предишното управление но колко е устанала бог знае.
Яз.Мечка- от миналата седмица- 6-7 кила кефал на щеката на устието на канала и 4 зверска късания на яки добичета незнам какво е било не го видях

яз.Леново- дребни шаранчета 700-900 до кило на дъно, и естествено каракуда на корем инфо от бащата.
Нямам намерение нито да се заяждам, нито да се обеснявам за нещо на който и да е, секи си преценя за себе си да дава ли инфо да не дава ли.
Въпрос на собствено мнение, но зех да се обеждавам че преди половин година трябваше да приема офертата на Барута и да затворя темата само за наши си хора както направиха повичето градове,явно оправия няма и недоволните са повиче от доволните.
Но не е късно, този въпрос ще го обсъдим на следващата среща, ще се канят само колеги който са заслужили да пресъстват и са допренесли за нашето и тяхното доверие.
Така е най разумно да се ограничи и браконерството кето е в изобилие в нашия регион.
Ше бъдат канени и доказани колеги от други градове който също ползват нашите водоеми,така че няма да има проблем да си подържаме комуникация.
Сайт в сайта-бях против, но вече съм за.
- stelco
- ще става разбирач
Здравей, Don4o_62 .Ами нали това е смисъла на форума ,човек да чете да се образова и да получава информация,иначе ако искате само с определен кръг хора да споделяте инфо си има много други възможности.Аз да речем каква информация да ви давам за водоемите при положение ,че ходя три или четири пъти за риба в месеца и то на два три платени водоема които съм споменал и то не толкова за да направя 10-15 кила риба а да изпробвам монтажи за риболов за които съм научил от колеги от този форум на които наистна им Благодаря.Тези водоеми са добре зарибени и там наистина можеш да провериш как си си направил мотажите и дали действат, и можете да сте спокойни аз също ходя с много"чанти за риба " но те не са пълни с нея ,така че спете спокойно.
- pacho109
- сериозен играч
Колега,то принципа на ловене на шаран е горе долу един и същ за тези язовири-конуш и Брягово.И на брягово и на конуш тогава излизаха по 10-12 шаранчета за уикенд.Не съм ги надписвал снимките ,та може и да съм сгрешил.Имам един клип за който съм сигурен ,че е от Брягово -2009г. но не знам как да го кача.Затова ти поснах тази снимка-резултата и от двата риболова беше еднакъв горе долу- по 10-12 шарана по 1.5кг.bigfish133 написа:Колега Пачо 109 , не искам да звуча като черна станция , ама нещо си се объркал с тая снимка , щото преди време я даваше за пример и за Брягово :Сигурно си пейстнал друга снимка по погрешкаpacho109 написа:На пружина няма смисъл,ако търсиш шаран.Направи си шамандура на 4-6м дълбочина ,захрани с 2-3кг вечерта и сутринта, опъни 4-5 дънни (с по една кука ,че има закачки ) на царевица и чакане.Ако искаш занимавка може на пружина или фидер да мъкнеш каракуди.Виж преди 2 годиниSouth Division написа:Асене, ако отида към 4-5 след обед и си опъна палатката без да хващам и на сутринта да ги започна, ще ми вземе ли нещо за нощувка? шаранитена дънните на пружина ли ги вадихте или..
]. Както и да е . Аз лично имам друго инфо за Конуш - ако става въпрос за този язовир , който е до гробищата , но не е сигурно на 100 % . Излизали добри каракуди , но май само на определени места . Може тази седмица да ида да проверя , ако не ми щукне друго на акъла . Успехи !!!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Та днеска бях за рибка пак, а тя стана една не ти е майко работа
Ама как да дам инфо кажете след сношните и днешните събития в форума.
Без коментар

само за информация за килограмите1- 5,450 2-2,100 3-2,300 4-1,600 5-1,300 6-7-1,250
Ха със здраве на сичките

Без коментар

само за информация за килограмите1- 5,450 2-2,100 3-2,300 4-1,600 5-1,300 6-7-1,250
Ха със здраве на сичките

-
- сериозен играч
chestarfield написа:Леле колко съм изпуснал мамка му![]()
Абре вие за риба не ходите ли.![]()
Абе Стелко ти както се разписа след някой друг месец ще ме подминеш, продължавай се такапоне излезна от анонимност.
Та днеска бях за рибка пак, а тя стана една не ти е майко работа![]()
Без коментар![]()
Ха със здраве на сичките

здр колеги и аз два дена бйах на брягово искарахме доста рибичка около 1-1.5 кг имаше и доста малки които ги вьрнахме обратно в водата имам снимки ама не знам как да ги 

Асене до кога училище и на готово,аман вече от пиявици.Иначе на 17 ще пробвам да дойда,а ако искаш сега сме на ВЕЛЦА може да се обадиш 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
секратен №6 отвори вратиЕ,хайде бре братле, кажи къде си ги скубал тези рибоци!?Ти не си такова момче!

Ще се радвам да се видим на срещата, почвам утри следобедна разминаваме се.Иначе на 17 ще пробвам да дойда,а ако искаш сега сме на ВЕЛЦА може да се обадиш

- stelco
- ще става разбирач
Ето информация за секретния водоем на Асен. Водоема е на с.Богданица - минава се както през Богданица, така и през Конуш. От Конушкия язовир се отива като се тръгва по посока Богданица и след черешите се спуска един път и води точно до язовира. Грабвайте въдиците и празни чанти и на слука .