Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Още ли ходи някой на тая Градинаm5kov написа:Колеги, нещо за Градина да знаете? Какви пари искат за къцането?

Остави само стъпки
-
- научил се да хвърля
Два лева на човек,рибата: таранка-2лв, шаран 6лв,но не съм сигурен за цената на шарана.m5kov написа:Колеги, нещо за Градина да знаете? Какви пари искат за къцането?
Някой нещо за "Дъбован",Дъбника...
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Днес щях да ходя на Дъбник и като погледнах какви облаци се задават и се отказах...
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Сутринта бях на Табака. Слаба работа и много дъжд се изля. Но беше яко 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
На малкия в Кайлъка ми казаха ,че излиза смадок. Вечер на рибе. Един познат е ходил няколко вечери подред и не е имал празна вечер.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- kluna_
- научил се да хвърля
Кой накъде на ОТКРИВАНЕТО???
Аз на Крапец
Аз на Крапец
Ако не вали на Дъбника,нещо чух някакви слухове за удължаване на забраната??!?!
Днеска бях на ясенските блата...прилично 30-5 червеноперки си отбрах за мезенце.Вървеше прилично,ама само на мойто място ^^ Много добро блатце.
Днеска бях на ясенските блата...прилично 30-5 червеноперки си отбрах за мезенце.Вървеше прилично,ама само на мойто място ^^ Много добро блатце.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Аз планувам Дунава или като компромис Искъра.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Реките са отвратително големи след тези дъждове. Според мен затворените водоеми са по-добрия вариант. Минавам всяка сутрин покрай Вита и Златна панега. Вита е огромен, а втората на места е излязла от коритото.
Последно промяна от m5kov на Сря Май 30, 2012 8:45 am, променено общо 1 път.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Искъра е като море едва ли щесе оправи до събота.
Големи и мътни перфектни за сом 

-
- научил се да хвърля
М.Кайлък платен ли е или не?!
Малкия е платен. Трябва членска карта за него, но не знам от къде трябва да се извади.gu6kavel написа:М.Кайлък платен ли е или не?!
- pet55
- научил се да хвърля
Днес 30.05 се разходих до Дунав, на Борум сабя при Загражден имаше 2 палатки
Какво ли ще е в събота !!!!!!! Реката е висока мътна и влачи страшно много боклуци. Искър също не става, мътен и много висок.
Все пак мисля да открия на Дунав

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Едно приятелче каза ,че на Горни вадин още в неделя е бил напълнен залива с палатки.pet55 написа:Днес 30.05 се разходих до Дунав, на Борум сабя при Загражден имаше 2 палаткиКакво ли ще е в събота !!!!!!! Реката е висока мътна и влачи страшно много боклуци. Искър също не става, мътен и много висок.
Колега на Загражден провери ли на "казанката" дали е едно свободно мястото понеже и аз съм планувал да откривам на Дунава.