Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от snegk »

Като цяло е много зле на теца, само каналета и инцидентно по-някой дребен шаро или амур :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

snegk написа:Като цяло е много зле на теца, само каналета и инцидентно по-някой дребен шаро или амур :wink:
аа ами http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=57092 май не е дребно амурче,че и от по черните :lol: :lol: ей браво за рибата ей страшен си
Аватар
k_kuk
новобранец
новобранец

Мнение от k_kuk »

Ти не си човек..! Какъв амур само..!! И от днес,само ще си намигаме... :lol: :lol: :lol:
Прикачени файлове
025959097.jpg
025959097.jpg (60.41 KiB) Преглеждано 2185 пъти
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

Привет на всички !Някой случайно да има прясно инфо за 1-ви скендер и иска да я сподели?!!? И като цяло за водоема?
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Хора правописа в час по български . Важно е да се разбира какво е написано долу горе. За 1 скендер .... Миналият вторник бях там .... Сутринта една бяла риба и това е за цял ден ... Но имаше цял ден работници по садките и чукаха хлопаха .... рибата може да се подплашила точно него ден . Иначе на малкото топло маи изкараха едно амурче 4-5 кила.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ще Ви помоля да се придържате към темата :!:
Sobieski_fan
новобранец
новобранец

Мнение от Sobieski_fan »

Здравейте! Преди съм ходил на втори скендер (с връзки естествено) и за мене това е най-доброто място за сладководен риболов. Хващали сме страшно много риба. Но това беше 2006 - 2007 г. Сега дочувам че било достъпно за всеки срещу съответното заплащане и моля някой да даде актуална информация, дали това е истина, и ако е, каква е тарифата. Също така ако някой е ходил тия дни (на първи или втори скендер), да каже съответно какво е положението. От опит знам за там, че ранната пролет е едно от най-добрите времена за шаранджийски риболов. Като преди ли си е? Много ми се е приискало да си начеша крастата, че в близките години ходя по Испания, но тази година ме е ударила яко кризата и няма да имам възможност. Благодаря предварително!
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

По принцип ако няма хора с карти които са на 2-ри скендер пускат тарифата е 50 лв ... Но с лека кола няма да може да стигнеш ще ти трябва джип . А относно рибата е мн зле .... Средета на февруари ходих беше мн студено водата беше мътна не се виждаха даже и малките рибки до брега . Не ми се вярва ама може да се е размърдала рибата вече .... Но преди средата на март не рискувам с скендерите .... По добре на топлото да пробвам .... чувам че дава шаранчета ( 2 - 3 ) кг .
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

qkomie написа:По принцип ако няма хора с карти които са на 2-ри скендер пускат тарифата е 50 лв ... Но с лека кола няма да може да стигнеш ще ти трябва джип . А относно рибата е мн зле .... Средета на февруари ходих беше мн студено водата беше мътна не се виждаха даже и малките рибки до брега . Не ми се вярва ама може да се е размърдала рибата вече .... Но преди средата на март не рискувам с скендерите .... По добре на топлото да пробвам .... чувам че дава шаранчета ( 2 - 3 ) кг .
А знаеш ли къде ги хващат тези шаранета към селото или завода?
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Аз имам информация само за хамбара и между каналите . Но мн хора има записани .... Трудно може да се отиде .... до 6-7 март имаше записани хора .
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Ами нещо по ръкава?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Скоро ще се лови само от страната на Хамбара ! Северната страна ще бъде забранена , стената или дигата също ще е забранена ! Цената ще е 25лв ! Успех на ентусиастите !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Утре съм на хамбара .... като се прибера ще пиша какво е станало .
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

На хамбара ... само каракуда за целия ден 50 кг . Имаше 7 удара на шаранчета (600 - 700) гр . Всичко това на фидер ... На косъм без да бутне цял ден .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”