Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Gogo69 написа:, първо-по светло на непотъваща, после-по тъмно на потъваща, нито един удар
Колега размени бомбардите(светло потъваща-тъмно плаваща)и може би ще имаш по добри резултати

п.п. да подскажа и още нещо по тъмно намали оборотите на навиване поне 4-ри пъти по бавно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- учете се от него
Както бяхме запланували в 06.30 бяхме на Синеморец, докато стигнем на мястото вече беше се развиделило.
По голямо нямане не е имало, пък отделно дето три пъти ни валя пороен дъжд и ни пека почти августовско слънце, бе баси и идилията.
Та аз завърших с 5зизита, Емо 10, Нази 15
Тва беше на зарганския риболов за тази година
изчистих и зазимих пръчката и макарата.
На колегите които смятат да продължават с опитите - успех
По голямо нямане не е имало, пък отделно дето три пъти ни валя пороен дъжд и ни пека почти августовско слънце, бе баси и идилията.
Та аз завърших с 5зизита, Емо 10, Нази 15

Тва беше на зарганския риболов за тази година

На колегите които смятат да продължават с опитите - успех

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Еми благодарим 

Днес на север от нос Калиакра 5бр. ,единият-53 см.Интересува ме има ли тема с поместени мнения с най-големи риби. 

хахаMi7chell написа:Това в магазина ли ти го казаха,колега жули с морския,понякога пробвай и на филе..ако липсват удари.

Пък ако пробва да я влачи бавно по дъното (на плажа, по пясъка) може да има още по-добър ресултатdobria1 написа:Gogo69 написа:, първо-по светло на непотъваща, после-по тъмно на потъваща, нито един удар
Колега размени бомбардите(светло потъваща-тъмно плаваща)и може би ще имаш по добри резултати![]()
![]()
п.п. да подскажа и още нещо по тъмно намали оборотите на навиване поне 4-ри пъти по бавно![]()
![]()
Някой? 

На Кабакум вчера от 16.30 до 17.00 - 3 бр. добри. Днес от 15.00 до 17.00 - 6 бр + 1 дето не го знам какво е и затова го снимах. Не е лефер щото няма зъби. Казвайте

Последно промяна от rap66 на Съб Дек 04, 2010 10:45 pm, променено общо 1 път.
ММм я признай кВи каши бъркаш,че по това време такава слука?Аз мислех утре да приключвам,че днес работих,
но вятъра явно ще ми промени плановете.Май-май някой? - никой! ще е в пълна сила до напролет.
Еми остана наздраве на всички!
но вятъра явно ще ми промени плановете.Май-май някой? - никой! ще е в пълна сила до напролет.
Еми остана наздраве на всички!

Рибата си е още тука, но червеите вече ги няма. Вторник-сряда може пак да се пробва, ако няма голяма вълна. Докато патенцата са там, и рибата е там.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
честит празник на всички особено на бургазлии
добре е ,че любимата ми тема още мърда 

Качествени чепарета Borkata

-
- вече хвърля и на тежко
Честит празник колеги ! Нека бъдем живи, здрави и опазваме морето и крайбрежието, защото ако сами не запазим неговите ресурси, няма кой да ги възстанови ! 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- вече хвърля и на тежко
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОЛЕГИ И ЕДНО НАЗДРАВЕ ОТ ВАРНА
ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ И ПО- ГОЛЕМИ СЛУКИ ПРЕЗ ДРУГАТА ГОДИНА