Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
bobo_33333 написа:Ми то освен раницата ,ша носим и една торба с членски карти,нали сме си Членове

Последно промяна от TRAP на Пет Мар 15, 2013 2:56 pm, променено общо 1 път.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е правилния път-да!За съжаление не се получава за сега,от 2-3 г.се мъчат,но не се разбират самите сдружения ,членове на СЛРБ за единна карта.Но и това ще стане във времето,за сега и това е нещо.
Всичко може,но не всеки го можe.

- TRAP
- ще става разбирач
Аз след кото съм ловец и ловувам някой път в друго дружество да не би да ми искат друга карта.С една карта на НЛРС-СЛРБ може да ловуваш в цяла България стига да си поканен от съответната дружина.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво на пичовете!
Ще се радвам да видя, как схемата работи, макар и да имам някои резерви. Не се съмнявам, че хората имат желание, но изпълнението на опазването, зарибяването и грижата по язовира изисква голям ресурс. Дано нещата тръгнат в правилната посока.
А що се отнася до раницата карти, ами да, това е нармалното нещо. Така е и в огромна част от Европа и не измисляме нищо ново. Когато системата се развие вероятно ще се стигне до спогодби между дружествата, даващи право на членовете на едното, да ловят на територията на другото и тн. За съжаление моя бюджет ще се натовари доста от новите условия, като се знам, че обичам всяка седмица да съм на различно място..., но пък ако дружеството направи достатъчно, за да заслужи язовира парите ми, тогава не виждам проблем
Ще се радвам да видя, как схемата работи, макар и да имам някои резерви. Не се съмнявам, че хората имат желание, но изпълнението на опазването, зарибяването и грижата по язовира изисква голям ресурс. Дано нещата тръгнат в правилната посока.
А що се отнася до раницата карти, ами да, това е нармалното нещо. Така е и в огромна част от Европа и не измисляме нищо ново. Когато системата се развие вероятно ще се стигне до спогодби между дружествата, даващи право на членовете на едното, да ловят на територията на другото и тн. За съжаление моя бюджет ще се натовари доста от новите условия, като се знам, че обичам всяка седмица да съм на различно място..., но пък ако дружеството направи достатъчно, за да заслужи язовира парите ми, тогава не виждам проблем

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
И ,така днес бях при Искрен и си говорихме,той има също сдружение,тепърва ще се събират уточняват,начин на охрана,всяко дружество ще назначи хора,от който ще дежурят деноношно,което е плюс,а за мрежарите зле,ще се обсъжда и техническия въпрос,лодка,как ще се продават талоните,по всяка вероятност на място и в офисите,вчера са дебнали мрежари,но времето им изигра лоша шега,при този вятър и 80см вълни мрежите са на брега,но за съжаление собствениците са на свобода,почват да работят,Аз съм оптимист,но времето ще покаже

Риба къща няма.
Аз лично съм за 10 те лева стига да го пазя!!! А и да разрешат нощния рболов
и още нещо ще могът ли тея карти да се поръчват онлайн и да се пращат по пощата?

и още нещо ще могът ли тея карти да се поръчват онлайн и да се пращат по пощата?
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
дали няма да има пак техни хора с мрежи? все пак сме България
-
- новобранец
http://news.ibox.bg/news/id_1261169744
Няма оправия с нещастниците. Ама не знаех че в язовира имало и морунаж, или просто е така си пишат и журналята по инерция.
Няма оправия с нещастниците. Ама не знаех че в язовира имало и морунаж, или просто е така си пишат и журналята по инерция.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Пишат си!
В Орешака не е и Троянският манастир!
Дарили са 10кг. ама не е ясно къде! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Според мен колега,Троянския манастир се намира точно в село Орешак,казвам го не за да се заяждам а за де не остане някой в заблуда
http://www.mymap.bg/index.php?plid=15
Поздрави
http://www.mymap.bg/index.php?plid=15
Поздрави

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- Диканаров
- кандидат преподавател

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Дикинаров и аз съм останал с това впечатление,но явно грешиме ...
Абе момчета ще ми кажете ли горе-долу колко ще излезне да взема от аренда 1 язовир (например Сопот) четох,че някъде около 800-900 лева са документите ? ... някакви странични такси ? ...
Абе момчета ще ми кажете ли горе-долу колко ще излезне да взема от аренда 1 язовир (например Сопот) четох,че някъде около 800-900 лева са документите ? ... някакви странични такси ? ...

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колеги , а нещо риболов по язовира има ли ? Утре имам път до Лесидрен има ли шанс да уцеля някъде каракуди или нещо подобно.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Каракуди не.Много е студено.Уклей ако си късметлия някоя платика и червеномерка.За местоположение на риба не мога да ти кажа.Или към река топля или към стената имаш два вариантаIVKOPIVKO написа:Колеги , а нещо риболов по язовира има ли ? Утре имам път до Лесидрен има ли шанс да уцеля някъде каракуди или нещо подобно.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Аз ще търся риболов на дъно, предполагам въпросната река е някъде в ръкава на язовира? По Жребчево каракудата отдаване е активна, но там е и доста по-топло.