Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от toci23 »

Diman написа:https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2 ... &source=48#
Поздрав за Янича! Много ни е далеко тоя гьол. Иначе, досега да сме го посетили сто пъти.
Aз отдавна съм го полазил,всяка година по няколко пъти.......далече далече ама има .....
[image]Изображение[/image]
Това е само от тая година две ходения,и на кльонк и на тролинг.... :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2 ... &source=48#
Поздрав за Янича! Много ни е далеко тоя гьол. Иначе, досега да сме го посетили сто пъти.
Днес още два кльонка. Задобрявам. Станал съм машина. Бях убеден и отново се убеждавам, че ВИНАГИ може един кльонк да се пипне и да стане още по-добър. Не понасям несъвършенство.
Айде, не остана. Пролетта чука на вратата. Миле, лъскай маратонките. Надушвам активен и силен сезон.
Мерси!
Ква пролет ве :shock: Ходи блъскай :wink: Събота вечер и неделя до обяд вода 13 градуса три бебета и три-четири щипвания има игра още :D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Иии б..ти прецаквацията. С кво да блъскам, аз нямам сух кльонк. :? :wink: Последните два ги изпилих преди малко, залепих петите и чакат за лакиране. При мен официално зимата дойде. Време за дегустации. И други....
Янич, как му блъскаш, като за 20 или като за 30? :D С оня кривия кози крак, или с голямата глътка ъъъ пардон...капка?
Тоци, за разстоянието се пошегувах, имаме си приказка. Как е по твоя край, има ли бели мечки?
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа: Тоци, за разстоянието се пошегувах, имаме си приказка. Как е по твоя край, има ли бели мечки?
Димане,не знам какво е положението с белите мечки-не обичам джиг -не одим никаде,завършвам и последното червено вино.Янича е прав,има игра все още -но не е моята игра ,тея кайшки :D Легнаха и последните бидони с вино,оправям и него -зареждам за ракия и ги почвам.Почвам цяла зима да си ходя за щуки,джиг не обичам но спининг и на тапи ги цепим яко цяла зима :wink: :D :fishing6:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кат стани туй в бидоните са обади да дойда да ти закачам рибките :drinkers: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Бай Миле, ти си бил с добро сърце. На един бидон с червено се предаде. Щом е тъй, ще ловиш и стръв. На "пеперуда". Научих го от един дългуч от Пловдив. Без той да разбере! Какво да се прави- школовка. НКВД - кльонкаме със сърп, с чук, с каквото ни попадне. Охоо, станало икиндия. Первъй стакан за родину, втарой за Сталину, третий за каишите на Тоци.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Такъв съм си аз,лесно са подвеждам :drinkers: Наздраве ,днес е празник може и от обяд :drinkers: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Наздраве! Хлъц...Разбрах, че обичаш червено. Какви други положителни качества имаш?
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

трябва да са видим под дъба и да прецениш сам,че инак ша излезе ,кат самохвалство :x :lol: щот аз отрицателни нямам :drinkers: :lol: :lol:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Оф... успокоих се. Аз пък съм резус фактор "само отрицателен". Начи сме кат батерия "Varda". Нема лабаво!
Ей шъ издивея. Лудей ми съ. Тази година къса ми се видя.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

и на мен тъй къса,ма не знам що :roll: :fishing6: :drinkers:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Дивее ми се на Тича. Не, по-добре на Жребеца. Не не, на Тича. Там поне знам, че има йедър. Ако пък и Троли е там, иххии....егати кефа. Ще го изям на зовоя на най-правия ми кльонк! Ще си глътне карбонката от яд. И вофлерите няма да го спасят. И свирката ще си нося. Не, че нещоо.... ей тъй за къдем. И....за всеки случай. :lol:
А, да и една пачка рула ще взема. Янича ме предупреди, като слагам по половин кило костур на голямата ръждива кука, да си нося и гъзна хартия. :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Тролю го устъй ,той сериозен не са занимава с таквиз кат нас :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

И да знаиш,че фофлерите не са за подценяване ич да ней стръв шъ си фаниш :wink: :fishing2: Кат са сетя едно време кви костури са вадеха там до дъба,тамън за руло работа кат ги туриш на куката :lol: :fishing6: :drinkers:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

И сега са си там костурягите. Месните си го знаят. Всяка сутрин рано са там и ме будят в 6. Едни и същи запалянковци. До обяд дърпат по 50 (цифром и словом) костура на малка рибка и ...дамой. Аз слагам пипирудата и още в мъглата сецам 5 броя за десет минути и скачам в лодката.
Там, на водоема всичко е много сериозно. Поне при мен, когато съм сам. А Тролката...ще го видим, колко е сериозен. Младичък е още. Но е добричък и откровен.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”