Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ама темата ке умре, бре!Павел Иванов написа:...форума оживе

Яла те - Жорката й праи бойкот, нема куку, нема я и пипи.....даже Лус не пуща левурда вече...съсипаа я таа тема, ей!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- kukukuka
- кандидат преподавател
здравей сърдитко
нистааш за политик

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Кука, само да те предупредя, че трети бан е с продължителност три месеца.
Има и друго - отпадането на такъв банн не става автоматично. Т.е. някой трябва да се сети, че са минали трите месеца и да го направи ръчно.
Та ще подмина последния ти коментар.
Има и друго - отпадането на такъв банн не става автоматично. Т.е. някой трябва да се сети, че са минали трите месеца и да го направи ръчно.
Та ще подмина последния ти коментар.
-
- Модератор
Не го вярвам. Опростачаването стана масово, във всички сфери. И политика и култура дори.G.Petkov написа: Ако някога се оправят нещата,....... !
- kukukuka
- кандидат преподавател
споко.ще напомня с нов профил ако ми домъчнее за вас.щом е за здравето на Жорката 

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
G.Petkov,
Трети път (майка и баща) те уведомявам писмено, че не те отразявам изобщо. Пиши си на воля каквото ти душа иска, реакции от мен няма да последват под каквато и да е форма
Трети път (майка и баща) те уведомявам писмено, че не те отразявам изобщо. Пиши си на воля каквото ти душа иска, реакции от мен няма да последват под каквато и да е форма

Здравето на Жорката си е негов проблем- препоръчваха му лечение - хапчета и комбинации-тук заигравката е какво мислят за неговото здраве- тоест да не го безпокоят разни болшевики,или други глупаци............Оссвен него, а според определен фактор, всичко друго е глупандел...културно, или политически..........kukukuka написа:споко.ще напомня с нов профил ако ми домъчнее за вас.щом е за здравето на Жорката

ЕХххххххххххххх... да му имам фалшивото самочувствие и грандомания, но не само на НЕГО...,но каквото и да напише НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОМЕНИ БИОГРАФИЯТА........????
И си задавам нормалният въпрос - е как таака само ТОЙ е най-най- по, а другите списващи болшевики и малоумници.............???????
Може да се поставят във фризера, или в карцера за месец,два ,три от форумната полиция за всеки различно мислещ от КОРИФЕЯ.., но какво значение има това, ако факторите , от които зависи това не се научат да мислят обективно............!?!?
Ако нещо мен ме вбесява от писанията на Корифея е, че ме определя,като болшевик- привърженик на БСП....
Най-кратко казано- ООООООоооооооооо...свещенна проЗтота!?
Да ме обнинява някой си продукт на комунистически род за болшевик/След като си знае миналото и постигнатото от него- благодарение на комунстическото си потекло/ е меко казано малоумно....!!!???
Ако въпросният индивид се опита да ме провокира за пореден път бих му отговорил подобавощо и най- вече за тез, които все още не са наясно за какво иде реч!?!?
Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Юни 08, 2021 1:17 pm, променено общо 3 пъти.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Багу, зрели мъже сте, със семейства да им се радвате, а сте настанали всеки срещу всеки.
Тъй, рекох ви, че политиката разделя, но не слушкате. А където се настани злоба, любов не никне.
Затрихте една хубава темичка от философска, израстнала в забавления.
Тъй, рекох ви, че политиката разделя, но не слушкате. А където се настани злоба, любов не никне.
Затрихте една хубава темичка от философска, израстнала в забавления.
Баси пък и мисленето ти, щом смяташ, че политиката е виновна и че трябваше да те слушкаме - поредна грандомания ми се чине????- в случая имаме житейско мислене, не толкова философско, а морално , ама ако взема за изходна позиция твоят по-по горнешен пост трябва да си наясно ,че проблемът е бил и си остава МОРАЛЕН, ама то де ти пък в днешно време морал, от всякакво естество и от всеки..............dantho.mihov написа:............Тъй, рекох ви, че политиката разделя, но не слушкате. .........
Тук за поред път "изби рибата"....... Мноооооооого пъти съм споменувал,че ако някой затрие таз тема това ще бъде Г.П.......dantho.mihov написа:...Затрихте една хубава темичка от философска, израстнала в забавления.
И ако държш да узнаеш истината осмели се да направиш една анкета с въпрос :
- Кой кое в темата "Преходът".............????
Гаранция ти давам, че ще останеш доста изненадат, ама не само и ти!?!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn написа:..............................................Екоакцията мина успешно.............

- G.Petkov
dantho.mihov написа:Не го вярвам.......G.Petkov написа: Ако някога се оправят нещата,....... !
При добро желание, всичко може да се оправи.
Но да се върнем към моят пост и последвалите го реакции !
Първо - реакция последва, в писмена форма.Д-р Флекс написа:........ Пиши си на воля каквото ти душа иска, реакции от мен няма да последват под каквато и да е форма ....
И второ - аз не пиша, постът ми е отговор защо не пиша !
Да, аз твърдя това,Ачо ♣ написа: ..... Да ме обвинява някой си продукт на комунистически род за болшевик .....
Защото с теб се скарахме заради виц осмиващ Путин, който бях разказал в Прехода.
Ти ни можеш да търпиш никакви негативни коментари за НРБ, СССР, БСП и даже за седесарката Конела !
И не може при всеки пост, който не харесваш да пускаш лайномета.
Вонливите ти изпражнения заливат всички вървежни теми в "На риба".
Та даже и модератор са те направили !!!!!!!!
Да следиш за спазването на Правилата !
И да, моите дядовци и баща ми са живеели в други времена и са вярвали в други идеи.
Това време никога няма да се върне, защото тези идеи се оказаха нежизнеспособни.
Системата, основана на масова измама - фалира отдавна.
Аз живея в моето си време и вярвам в други ценности.
По-голямата и цивилизована част от света ги е приела и ги развива успешно.
Кире,
Ето заради тези, и някой като тях, не ми се пише в Прехода.
За съжаление тези го обсебиха и няма отърваване от тях.
Особено от онзи с лайномета.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Глобалнио да изгони сите и да назначи служебно правителство

- kukukuka
- кандидат преподавател
Martin Mihailov написа:Глобалнио да изгони сите и да назначи служебно правителство![]()
100% че за всяко "ангелче" има компромат

- GODzillata
Да викне и лайняновоза...Martin Mihailov написа:Глобалнио да изгони сите и да назначи служебно правителство![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Павел Иванов
Гледам страницата е със заветният намбър :

Или иначе казано , the number of the beast

Та да вдъхнем малце живец
Също така гледам сърдите старчета па ги е напъплила негата към тестостерона
Явно инфантилността при него от ден на ден взима все по-висок връх
На тоя етап лизгаро върши екстра раута а по неква случаЕност съм го подпрел до ПСто

Или иначе казано , the number of the beast

Та да вдъхнем малце живец

Също така гледам сърдите старчета па ги е напъплила негата към тестостерона

Пише се "проЗдота" и ми прави вчепетление , че някоЙ много наблягат да я изтъкнат , най-вече от свое имеАчо ♣ написа:... проЗтота!?...

Ааааа , беше тая , деда ти Ачо от бая време не е мордератор , живееш в миналото ми се струваG.Petkov написа:...Та даже и модератор са те направили !!!!!!!! ....

Явно инфантилността при него от ден на ден взима все по-висок връх

Аз лично , примерно бих заложил по-скоро на 200%kukukuka написа:...100% ...

GODzillata написа:...
На тоя етап лизгаро върши екстра раута а по неква случаЕност съм го подпрел до ПСто

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов