Малки воден" ИВАЙЛОВГРАД"

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Малки воден" ИВАЙЛОВГРАД"

Мнение от promi »

малко инфо няма да ми дойде зле колеги.какво,как.ще съм много благодарен на всеки.ще ходим с един колега и се подготвяме:сомска захранка на гранули(специално екстракт от черен дроб)варена царвица,воблери.......
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

няма ли кой да помогне бе????????
брееееееееееее да му се невиди.
ще се мъчим значи. :smt100
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Тази седмица решихме да не рискуваме да бием пътя до "Ивайловград", тъй като предната седмица (на 01.09.07) бяхме с колегата на Бориславци. Чудо и приказ - язовира се бе превърнал на ливада - с тревата и всички други салтанати за ливада. Само гъби дето нямаше. Такова чудо не бях виждал. Решихме да отидем на Малки Воден - там същата трагедия - язовира свален поне 1 - 1,5 м. Дълбочина около 80-120 см. Ужас! Около нас лодки, захранки и т.н... И естествено - нищо. Висяхме 6-7 часа и си тръгнахме по живо, по здраво с 3 червеноперки по 15-16 см и едно кефалче - 200 гр.
Отидохме в нвделя - 10.09 на Марица при Харманли - кефалчета на корем, ама не прави кеф. Те 100-200 гр. Пълен отврат. От там на едно малко селско язовирче... и кеф - поне 5-6 кг уклей с размер над 15 см.
Докато не получим инфо, че "Ивайловград" е с нормално ниво никакво ходене.
Това е от мен. Дано да бях полезен!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

лошо.ето такива новини не обичам.човек се подготви да отиди някаде и м....му.ами сега на каде. :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”