Платерина

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Платерина

Мнение от s7efan »

Здравейте,искам първо да ви кажа че съм на 14 години и отскро се опитвам да ловя риба.Затова Ви моля за извинение,ако понякога задавам доста глупави въпроси.Просто виждам че тук хората си помагат взаимно и затова реших да се регистрирам.А сега въпроса.Аз съм от Бургас и се бяхме наканили да отидем на Вая(преди все на моста ходихме),обаче срещнахме родителски отказ(да не повярвате),защото казаха че там Нефтохима си изхвърлял отпадъците,че нямало да хванем риба и че имало много цигани,които щели да ни правят проблеми.Затова с такъмите за таранка и белия червеи на един приятел му хрумна да пробваме за платерина на моста.Знам че звучи много тъпо но от опит не се умира.Задължително ли сме обречени на неуспех?А ако си купя такъми за платерина мога ли да използвам стръвта?Предполагам разбирате че се опитваме да пестим ресурс ;)
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Платерина

Мнение от hvdragon »

s7efan написа:Задължително ли сме обречени на неуспех?А ако си купя такъми за платерина мога ли да използвам стръвта?
Почти 100%.
Можеш, но по-добре дърпай попчета с бялото червейче.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

99%. Преди около месец от моста хванах 4 бройки в рамките на час, час и половина. На морски червей.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”