Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесните на Бай Георги Караджата!?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Блесните на Бай Георги Караджата!?
Чух и четох добри неща за тези блесни.Интересува ме всичко,относно тези блесни,но най-вече следните две неща:
1.За каква риба стават?
2.Къде мога да ги намеря във Варна,Добрич,или Шумен?
1.За каква риба стават?
2.Къде мога да ги намеря във Варна,Добрич,или Шумен?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
за други магазини незнам, но със сигурност в неговия магазин.. пада се от тунела в посока панаира, завиваш вдясно по 6-ти септември, и веднага на кръстовището вляво, има спирка там мисля и отзад е магазина един жълт такъв, или по просто от семинарията 100 метра надолу посока изгрев.
за уловимост и риби всеки си има различно мнение, често бг блесните се хиперболизират, можеби шото са бг. лошо няма, ама и китайските и американските хващат, ама толква митове колкото за българските не съм чувал
за уловимост и риби всеки си има различно мнение, често бг блесните се хиперболизират, можеби шото са бг. лошо няма, ама и китайските и американските хващат, ама толква митове колкото за българските не съм чувал

- pi4a94
- ще става разбирач
ggbg за софия ли говориш???ggbg написа:за други магазини незнам, но със сигурност в неговия магазин.. пада се от тунела в посока панаира, завиваш вдясно по 6-ти септември, и веднага на кръстовището вляво, има спирка там мисля и отзад е магазина един жълт такъв, или по просто от семинарията 100 метра надолу посока изгрев.
крокич, прочетох и другите ти мнения ама тва дето го търсиш май го няма още на пазара
единственото дето еди коя си блесна лови на 100% са клони. на блесна за щука може да ти удари и друга риба и ако неможеш да си позволиш блесна от 6-7 лева на тоя етап, иди при караджата неговите с апо евтини можеш да се вмъкнеш и границата от 4 лева за някоя 3-4 номер със сигурност. другия ти вариант е да спестявш още. трети вариант е да мяташ квито блесни имаш, сигурен съм че ще изкараш щука със тях. аз уж имам щукарски блесни и воблери ама ония ден минах 6 километра и хванах всичко друго но не и щука.

Teзи блесни са удачни за кефал и костур. Аз поне това съм хващал на тях.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
В Софето спокойно си намираш блеснета на Моска секви размери при Алемите , блеснета тип Рублекс произвеждани от синът на бай Боре под името Метеор ( при Лоди ги има със сигурност ! ) , ако направиш някой по-голям тигел може и на Караджата нещо да найдеш, даже и Сом някой някъде скътан , също и на бай Карсан произведенията не са за пренебрегване и т.н. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- pi4a94
- ще става разбирач
за СОМ питах никъде ги няма поне в моя районПавел Иванов написа:В Софето спокойно си намираш блеснета на Моска секви размери при Алемите , блеснета тип Рублекс произвеждани от синът на бай Боре под името Метеор ( при Лоди ги има със сигурност ! ) , ако направиш някой по-голям тигел може и на Караджата нещо да найдеш, даже и Сом някой някъде скътан , също и на бай Карсан произведенията не са за пренебрегване и т.н.

какви са ти я блеснета тип рублекс?