Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

3-та буна,Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
3-та буна,Варна
Днес, 09.10.07г. по няколко заргани сносна големина на човек, илария никаква, калкан - хич, дори и попчета не кълвяха, едри бабруни на дъно и много чист въздух
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мисля че не си заслужава.Както описваш мътилката,и на дъно ще е капо.Мислех днес да излизам с лодка,но видях морето тук http://varna.meteo.bg/cgi-bin/home.cgi?lang=bg и се отказах.Просто нямаше смисъл да си разхождам "салюта".Чакам по-добро време.
-
- ще става разбирач
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега получих информация от вчера и оня ден,че на НОЙ и останалите по-прочути северни буни,са направили по 10-15кг заргана на човек,значи смятайте какво нещо е,освен,ако не е лъжа,но няма според мен как да е лъжа. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
т
нали се сещаш Че 10 кг заргана са 200 риби 15 кг незнам колко са:) а Червеи ??? нали знаеш Че на 20 Човека 2ма сас с 3 4 дози като тези дози са 100 Червея наи много като сметнем ко се полy4ава приказка:) поне ас така си мисля мойе да е наистина но ... все пак
-
- научил се да хвърля
19.10.2007. Последният хубав ден преди дъждовете. Слаба мъгла сутринта, после слънце, лек югозападен ветрец, няколко бири - просто идилия. По същество: двадесетина упорити труженика : 2 калканчета, една много здрава змиорка, двадесетина платерини на дъно, тлъсти зизита , но много рядко на бомбарда, каята не ще, даже и хамсията отказва на привлекателните чепарета.
По повод предните писания за стотиците кила риба: информацията в моите постове е 100% достоверна.
По повод предните писания за стотиците кила риба: информацията в моите постове е 100% достоверна.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днеска на трета буна почти нищо.Аз бях за калкан хвърлил на десния рог,ама и аз капо.След обяд дойдоха бая хора,имаше пръчки на дъно за илария,имаше и с бомбарди,но освен две-три средноголеми иларийки-нищо друго.Много слабо ми се видя отстрани,като се има в предвид колко хора,колко пръчки и колко мятания бяха..Водата бистра,вятър духаше,вълни-не.Един човек помята малко и блесната,ама и той нищо.Попчета видях да вади само един човек с телескоп на тетраподите на левия рог,но не видях на каква стръв.Това е от мен за днес на трета буна. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.