3-та буна,Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

3-та буна,Варна

Мнение от hvdragon »

Днес, 09.10.07г. по няколко заргани сносна големина на човек, илария никаква, калкан - хич, дори и попчета не кълвяха, едри бабруни на дъно и много чист въздух
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Пак берекет версим, че е дало по няколко заргана, ами аз като по това време съм бил в леглого и съм капо ко да кажа :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Значи си по-добре в случая kalkan4o :D
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

12.10.07г. Мъка, мъка, мъка. Силен източен вятър, здрава вълна, мътилка и карабатак до около 100 метра навътре. Риба няма, само заякващи спортисти , хвърлящи по вятъра.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Кофти.. точно заради кофти времето реших да пропусна днес риболова така като гледам не са сгрешил
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Един новобрански въпрос - а при такова време на дъно кълве ли ? Или и там шансовете са малки ? Тъй като утре,ако е същото времето , мисля да пробвам на дъно :roll: .
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Мисля че не си заслужава.Както описваш мътилката,и на дъно ще е капо.Мислех днес да излизам с лодка,но видях морето тук http://varna.meteo.bg/cgi-bin/home.cgi?lang=bg и се отказах.Просто нямаше смисъл да си разхождам "салюта".Чакам по-добро време.
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

13.10.07 Противен западен вятър. Няколко иларии сутринта на бомбарда и после само вятъра ни духаше и ние го духахме също. Поне 1/2 ракия ще отиде за да кача обратно 37 градуса телесна температура.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Днес се разходих по плажа и минах през 3та буна имаше към 20-30 човека предимно на дъно ловяха повечето по думите на хората който питах общо взето слаб риболов бях там към 4 часа и инфото ми е до 4 от там нататък незнам какво е било :D
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Сега получих информация от вчера и оня ден,че на НОЙ и останалите по-прочути северни буни,са направили по 10-15кг заргана на човек,значи смятайте какво нещо е,освен,ако не е лъжа,но няма според мен как да е лъжа. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
mishel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

т

Мнение от mishel »

нали се сещаш Че 10 кг заргана са 200 риби 15 кг незнам колко са:) а Червеи ??? нали знаеш Че на 20 Човека 2ма сас с 3 4 дози като тези дози са 100 Червея наи много като сметнем ко се полy4ава приказка:) поне ас така си мисля мойе да е наистина но ... все пак
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

19.10.2007. Последният хубав ден преди дъждовете. Слаба мъгла сутринта, после слънце, лек югозападен ветрец, няколко бири - просто идилия. По същество: двадесетина упорити труженика : 2 калканчета, една много здрава змиорка, двадесетина платерини на дъно, тлъсти зизита , но много рядко на бомбарда, каята не ще, даже и хамсията отказва на привлекателните чепарета.

По повод предните писания за стотиците кила риба: информацията в моите постове е 100% достоверна.
Аватар
abator
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от abator »

Колеги, какво е положението на 3-та буна? Дайте малко инфо, че отдавна не сте споделяли как е там. Ходи ми се малко на морето, та се чудя дали да ида на 3-та буна или на вълнолома :-)
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

На вълнолома не ходи!

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Днеска на трета буна почти нищо.Аз бях за калкан хвърлил на десния рог,ама и аз капо.След обяд дойдоха бая хора,имаше пръчки на дъно за илария,имаше и с бомбарди,но освен две-три средноголеми иларийки-нищо друго.Много слабо ми се видя отстрани,като се има в предвид колко хора,колко пръчки и колко мятания бяха..Водата бистра,вятър духаше,вълни-не.Един човек помята малко и блесната,ама и той нищо.Попчета видях да вади само един човек с телескоп на тетраподите на левия рог,но не видях на каква стръв.Това е от мен за днес на трета буна. :lol:

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”