110 кила сом на Маноле !

Модератор: sapuna

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

:lol: поне 113 кг щяха да кажат ,че тежи :)
а,аз чух нещо за 40 кг :roll:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

И това на реката.?! :roll:
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Ми според мен това е само нашия верен съфорумец Krokibg го е измъкнал :D
Rapala vs UglyDuckling
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

пак глупостите на вестник Марица :)
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

това Маноле беше село до Пловдив нали ,а колко до сома неми се верва да тежи толкова :lol:
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ти пък си много отворен и знаеш всичко.Аз предлагам Краси да разкаже кой-къде е отишал.И вземи си гледай в собственото кошче.Единственото което съм казал на Краси е да се пусне сома.И той ме послуша без да се замисли.Другото е че на вторите сомове нямаше нито кантар нито апарат.Снимах се с единия от тях след като ме караше да го направя и с втория.Някаде да виждаш да имам претенции за неговия улов-освен ,че се радвам.Що не кажеш нещо за карфиците и левака дето също се снимаха с неговите сомове.Мога да пусна отново всички снимки дето го има Краси със сомовете.Там можем да преброим над 12 човека снимани с тях.Какво те брига,че ме има там.Нещо лошо да съм ти направил.Или просто си с много голям и се чудиш каква глупост да напишеш.
Не се срамувам,че съм се снимал със сомовете на Краси.Кеф ми е да съм докосвал такива големи риби.Уловени от наш колега пред очите ми.И когато нещо те сърби вземи и го почеши.Не се занимавай с мен.Това ли беше темата в случая.Ако малко ме познаваш сигурно нямаше да пишеш глупости.
Ako искаш няма да пускам повече снимки.Прави го ти.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ИЗВИНЯВАМ СЕ ТОГАВА.НЕ СЪМ РАЗБРАЛ,ЧЕ Е ШЕГА.
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Та, сега ... имало ли е уловен сом изобщо? :D
Знам мястото - затова питам. В селото нищо не се чува. :roll:
"Щастие за всички, щастие даром!"
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Имало е дренки :lol: 110 кг. във водата и риболовец от брега......... :lol: Такъв сом ще го дърпа до Свиленград и обратно до Пловдив с 110 км в час..... :lol: Може би 11 килограма е бил а 0-та е печатна грешка :idea:
Последно промяна от AL KAPONE на Пон Ное 19, 2007 3:09 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Глупости!!!!!!!!Сигурен съм,че и умрял да е пак не могат да го извадят с въдица от брега.......виж със взрив,ток,мрежа или някоя друга шашама.................,друг е въпросът,че там НЯМА!!!!! сом с такива размери,просто няма как да ги достигне/без бракониерите да му видят сметката/,пък и сомът от месец насам/изключая случайните маломерки/ престана да се храни,тоест с въдица може да се хване само на търмък,а аз зазимих сомските си въдици.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

ако има изобщо някакъв изваден сом този сезон от бента на Маноле то 90% съм сигурен че не било на търмък. Местните Садовски гамени (а и не само те) тормозят рибата бод бента цяла зима.
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

Лошото е че зимувалните места на рибата по Марица са ясни и на най-ограничените бракониери а само от ИАРА не могат да разберат къде основно трябва да вардят
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

от бента нагоре та до втичлаото на стряма отсрещната страна май е недостъпна. по цялата дължина има през 5-10 метра мрежи, чипарета, колове с корда и кво ли не. минават двама трапери с един каяк и си обират спокоино улова, пускат си ги наново и така.. всекидневно! и явно тва им е малко и като ги проверят си плйоскат и един парашут да убие времето. последният път го гледах към обед беше и на едното чипаре изкара нещо доста едро, предполагам сом. има и един остров точно след стряма е там едната страна е преградена изцяло с мрежа. незнам в тва време там ли са ама малко да се стопли иара ако иде няма начин да не ги види, те всички ги знаят. лично с епробвах да им звънна последния път ама курец..
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Точно за това говорех ... :(
Не един път съм се отказвал да ловя там ТОЧНО заради този каяк!
Откъм южния бряг в края на острова даже имат нещо като пристанче.
Българска работа!
А може би са некакви "контрольори", а!?
"Щастие за всички, щастие даром!"
Аватар
RiverFisher
новобранец
новобранец

Мнение от RiverFisher »

gembala написа:Лошото е че зимувалните места на рибата по Марица са ясни и на най-ограничените бракониери а само от ИАРА не могат да разберат къде основно трябва да вардят
След този потоп нищо не е ясно вече колега. Дано е за добро.
"Не сме народ, не сме народ, а мърша..." П.Славейков 1875г.
>format BG: /Q
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”