Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МОЛИЯ ЗА ИНФО НА ТЕЦ 1 ГЪЛЪБОВО
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
МОЛИЯ ЗА ИНФО НА ТЕЦ 1 ГЪЛЪБОВО
КОЛЕГИ НЯКОИ ХОДИЛ ЛИЕ НА ГЪЛЪБОВО ДАИТЕ АКТУАЛНО ИНФО МОЛЯ
Re: МОЛИЯ ЗА ИНФО НА ТЕЦ 1 ГЪЛЪБОВО
kolio78 написа:КОЛЕГИ НЯКОИ ХОДИЛ ЛИЕ НА ГЪЛЪБОВО ДАИТЕ АКТУАЛНО ИНФО МОЛЯ
излизат шаранчета на канала.и на дигата клечат рибари като е слънчево-сигурно и каракуда вадят
-
- фен клуб-скобар
555
Инфото е от един приятел,който е бил в петък.
Следобяд и вечерта до 21ч. ,в канала са вадили червеноперки .На другия ден не е пипнало там.Само някаква група са вадили каракуди на дъно и на плувка ,ама не на канала , а на точно определено место.
Следобяд и вечерта до 21ч. ,в канала са вадили червеноперки .На другия ден не е пипнало там.Само някаква група са вадили каракуди на дъно и на плувка ,ама не на канала , а на точно определено место.
-
- вече хвърля и на тежко
гълабово
колега,относно гълабово могада ти разкажа всичко каквото пожелаеш.там сам поне 3 пъти седмично,и нямам излет с по -малко от 20-25кг.основно се лови каракуда рядко шаран около килото и по дребен и амурчета за които не си заслужава да се говори.но за точното място колегата е прав трябва да знаеш точно каде да я тарсиш и зависи много от линията как ти е нагласена трябва да си с доста финни таками и много чувствително перо,бута невероятно танко.и хранилката е много важна , ами това е от мен .наслука
искам 365 дена в годината да съм за риба
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Re: гълабово
С перо, па и с хранилкаSHUPLESA написа:доста финни таками и много чувствително перо,бута невероятно танко.и хранилката е много важна , ами това е от мен .наслука

aide nasluka
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: гълабово
SHUPLESA написа:колега,относно гълабово могада ти разкажа всичко каквото пожелаеш.там сам поне 3 пъти седмично,и нямам излет с по -малко от 20-25кг.основно се лови каракуда рядко шаран около килото и по дребен и амурчета за които не си заслужава да се говори.
Баах мааму шапка ти свалям я качи малко снимчици от един улов поне да се зарадвам и аз да уплакна око, па и другите.