Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Едно капо ! 09.12.2007
-
- научил се да хвърля
Едно капо ! 09.12.2007
Ми ето и аз вече пиша в този раздел
И така вчера с моя приятел [ScooT] от форума решихме да направим един съвместен риболов на спиннинг и така днес на 09.12.2007година станахме кум 9 сутринта гледам навън магла на един метър не се вижда но това не ме уплаши звъннах на Жоро([ScooT]) оправихме багажите и след много мислене на къде да тръгнем решихме че ще посетим две малки язовирчета ако могат така да се нарекът където знаехме че има бяла риба щука костур
И ето ни на гиола
Ето го него !

Ето ме и мен с спиннингите в раницата

И така след доста въртяне и нищо започна да вали решихме да тръгваме и ето няколко снимки на язовирчетата

Сажелявам за качеството на снимките но нямам апарат а относно излета може да е без риба на важното е че опитахме !!

И ето ни на гиола

Ето ме и мен с спиннингите в раницата

И така след доста въртяне и нищо започна да вали решихме да тръгваме и ето няколко снимки на язовирчетата

Сажелявам за качеството на снимките но нямам апарат а относно излета може да е без риба на важното е че опитахме !!

Rapala vs UglyDuckling
-
- сериозен играч
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
FishBone......чо, като ти видях снимките и ме налегнаха спомени
слушай сега Дъртия да ти говори
не знам дали има бибани ма преди години даваше много червеноперка целогодишно ..... говоря за малкия тинясъл гьол под гробищата, дали още съществува не знам
А бяла риба няма, но щуклета в дългия гьол има преди годинки излизаше на тапа в горния край където се влива някво каналче
Благодаря за снимките
сега се сещам колко бой съм изял заради въпросния гьол
изчезнех ли от училище баща ми знаеше къде съм
ШараН голям съм виждал, верно отдавна......... но мина пред мен като подводница без да му пука от човека ..... показа си гърба и изчезна
беше едър ......... 

Благодаря за снимките

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.