Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

топлия канал на Гълъбово
топлия канал на Гълъбово
Въпреки гадното време и отвратителният път се събрахме пет луди и кам обяд в неделя айде на топлия канал.Мислехме си че няма да има места ама явно времето си оказва влияние.Намерихме си места и ги започнахме.За два часа само аз хванах около 3 кг доста добри по размер каракудки около 400-500гр и то само на дъно просто не спираше да ми се бъзика със звънчето.Изтървах десет пъти по толкова направо се накефих отдавна не бях имал такъв динамичен макар и краткотраен риболов.
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
общо взето когото и да питах само такива каракудки излизали а пак и да излезе шаранче е прекалено малко но видях доста хора на стената да гонят хищници на рибка тъкмо като минавах на единият бая му се беше огънала пръчката ама имаше некви с зелени жилетки и не посмяхме да хварлим там, а иначе наистина си начесахме крастата 

Браво колега за излета,сега само да вметна ама без майтап,оня ден там е бил мой колега и е гледал някакво извънземно явление
каза че имало много корморани и като се пуснели към водата рибата почвала да бяга към папира и се получавала вълна от 50-60 см. само от риба,вика гледам и не вярвам,оставили въдиците за да гледат това чудо невиждано.

- promi
- новобранец
- Обратна връзка:
минах покрай теца.На канала се вадеха каракуди и някое маломерно кефалче(на стръв бял).На стената до несъществуващото заведение наистена имаше такова нещо като ята от РИБИ(каракуда),но само двама колеги ловяха на стръв седнали на платформите си.За мой ужас устаналите рибари които бяха с маркови мачове КОСЯХА МНОГО ЗДРАВО и бребираха рибата в ЧОВАЛИ.СЛЕД ГРЪМКИТЕ ВРАЗИ ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА РИБОЛОВ,ЧЕ БРАКОНЕРИ ТАМ И ТАМ ......
МЕЖДО ДРУКОТО ИСКАМ ДА СПОМЕНА ОЩЕ НЕЩО
НА КАНАЛА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ БЯХА РОМИ,А НА СТЕНАТА САМО .....
СИГОРНО СА НАПРАВЕЛИ МНОГО ЗИМНИНА ОТ РИБАТА ДА ИМ Е СЛАДКО,И ДА СЕ ЗАСРАМЯТ АКО ВИДЯТ ПОСТА МИ.
Аз също не бях виждал толкова риба групирана на едно място.
Прсто вреше петно с диаметър около 50м.мноооого риба.
МЕЖДО ДРУКОТО ИСКАМ ДА СПОМЕНА ОЩЕ НЕЩО
НА КАНАЛА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ БЯХА РОМИ,А НА СТЕНАТА САМО .....
СИГОРНО СА НАПРАВЕЛИ МНОГО ЗИМНИНА ОТ РИБАТА ДА ИМ Е СЛАДКО,И ДА СЕ ЗАСРАМЯТ АКО ВИДЯТ ПОСТА МИ.

Аз също не бях виждал толкова риба групирана на едно място.
Прсто вреше петно с диаметър около 50м.мноооого риба.