Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Успешен 3
Модератор: sapuna
Успешен 3
Ставане в 10 с болежки в главата /макар че бях навил часовника за 6/ набързо се приготвих и хайде. Последва 15 км бъхтене с колело /основен начин на превоз в холандия/ до най-големите водоеми в цела Утрехтска околия.

красота, слънце, хората влачат у 8м/с вятър, идилийка

някой ще познае ли какво пише на табелката?
След полу-целодневно "капарлъ" се отправих към старите места където поне едничка ми се усмихна колкото да ми се вдигне настроението

Bече се смрачаваше и правех последни кастове покрай тръстиките. От собствен опит съм разбрал че ако не захапе след втория каст, значи няма активна риба наоколо. И точно на втория каст към дебелия силикон се плъзна един около 30см маник, секунда след него и баба му с мощен тласък на огромната си опашка го изплаши. Bсе едко искаше да каже "Тук господар съм Аз, a това е мое!" Озъби се и налапа силикона като дърта курва. Водата побеля. Битка, дрънчат аванси, приземяване след минути.

Отчет:81цм, 3050гр.

един от недостатаците да си за риба сам е че неможеш си направиш хубава снимка.. и рилииза немаше как да документирам.
Ето го и главния заподозрян

Силиконовата рибка ми стана второто любимо нещо след силиконовата цицка.
Сполай

красота, слънце, хората влачат у 8м/с вятър, идилийка

някой ще познае ли какво пише на табелката?

След полу-целодневно "капарлъ" се отправих към старите места където поне едничка ми се усмихна колкото да ми се вдигне настроението

Bече се смрачаваше и правех последни кастове покрай тръстиките. От собствен опит съм разбрал че ако не захапе след втория каст, значи няма активна риба наоколо. И точно на втория каст към дебелия силикон се плъзна един около 30см маник, секунда след него и баба му с мощен тласък на огромната си опашка го изплаши. Bсе едко искаше да каже "Тук господар съм Аз, a това е мое!" Озъби се и налапа силикона като дърта курва. Водата побеля. Битка, дрънчат аванси, приземяване след минути.

Отчет:81цм, 3050гр.

един от недостатаците да си за риба сам е че неможеш си направиш хубава снимка.. и рилииза немаше как да документирам.
Ето го и главния заподозрян

Силиконовата рибка ми стана второто любимо нещо след силиконовата цицка.

Сполай
Последно промяна от Smokey на Нед Яну 27, 2008 7:11 pm, променено общо 1 път.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
е хайде познайте де, ше ви дам жокер - не пише "наслука" 

- краси12345678
- ще става разбирач
Re: Табелка
e точно такива мнения ме карат направо да избухна!IDA написа:" Щуката се дере , преди паниране"
Брейд е 0,06 Берклей, повод ползвам само вечер след 6ч. и то повод за какво да се пие довечераMITKO70 написа:Я кажи това на макарата брейд ли е или монофилно влакно и ползваш ли повод при изкуствените примамки?

-
- учете се от него
Re: Табелка
Хубаво , айде кажи сега какво пише на ваджишката табелкаSmokey написа:e точно такива мнения ме карат направо да избухна!IDA написа:" Щуката се дере , преди паниране"
Брейд е 0,06 Берклей, повод ползвам само вечер след 6ч. и то повод за какво да се пие довечераMITKO70 написа:Я кажи това на макарата брейд ли е или монофилно влакно и ползваш ли повод при изкуствените примамки?

Следвайки риболовните закони в Холандия и логиката, че на табелите се пишат предимно забрани, възможните надписи биха били:
А. Забранено е вземане на уловената щука. /задължителен рилийз/
Б. Забранен е уловът на хищници с жива стръв. /с мъртва може/
В. Забранен е тролингът с малки лодки.
Други зъдължителни атрибути са национален лиценз - Sportvisakte и членска карта Noord-Holland Vergunning за някой от клубовете държащи правата върху улова на щука.
А. Забранено е вземане на уловената щука. /задължителен рилийз/
Б. Забранен е уловът на хищници с жива стръв. /с мъртва може/
В. Забранен е тролингът с малки лодки.
Други зъдължителни атрибути са национален лиценз - Sportvisakte и членска карта Noord-Holland Vergunning за някой от клубовете държащи правата върху улова на щука.