Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване за дата.
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гласуване за дата.
Пускам анкета за гласуване, за 4-те уикенда през май месец.
Явно всички клонят към този месец. Поне ще разнообразим забраната.
ВАЖНО
Като гласувате напишете за коя дата сте гласували, иначе няма да се вземе под внимание вашия глас.
Коментирах с доста колеги относно анкетите и всички са на това мнение , понеже няма как да е открита анкетата. Нека всеки напише за коя дата е , за да не решават дата хора които няма да присъстват.
Анкетата ще е валидна 14 дни
Явно всички клонят към този месец. Поне ще разнообразим забраната.
ВАЖНО

Като гласувате напишете за коя дата сте гласували, иначе няма да се вземе под внимание вашия глас.
Коментирах с доста колеги относно анкетите и всички са на това мнение , понеже няма как да е открита анкетата. Нека всеки напише за коя дата е , за да не решават дата хора които няма да присъстват.

Анкетата ще е валидна 14 дни

- Николай Неделков
- учете се от него
За мен е все тая кога ще е защото моя работен график е 2 работя - 2 почивам , но ще се съобразя с другите колеги . Мисля че за всички най удачно ще е срещата да е на 3-4 май , тогава поради повечето почивни дни ще могат да присъстват повече хора 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
Аз гласувах по инерция за 3 -4 ,защото не ме вълнува кога ще дойдете,понеже аз съм длъжен да бъда там,като домакин.Тези,които имат възможност и искат да доидат по рано,да не се съобразяват със датата и могат да заповядат.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ивак и Всички колеги ще се въздържа за сега да гласувам за дата, нека ВИЕ решите, но смятайте това което е написано тук, а не гласовете, в анкетата.
За да решим хората които ще идваме, а не други да решават вместо нас. За нас няма значение датата, затова ще гласуваме по късно- аз и жената, и тя има регистрация с ник djuly. Харесваме всички дати.
За да решим хората които ще идваме, а не други да решават вместо нас. За нас няма значение датата, затова ще гласуваме по късно- аз и жената, и тя има регистрация с ник djuly. Харесваме всички дати.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Rapala_Team
- разбира нещата
- MITKO70
- кандидат преподавател
И аз с гласувах за 3-4.05,дано само смогна,че както казах почвам голям ремонт в къщата .Но чакаме и тия дни новия кемпер и ще отделя време да го севтосаме ,въпреки ремонта.А и на 06.05. празнувам специално,така че става.И язовира е супер, евала на Кроки за мястото и подръжката на района!
Всичко може,но не всеки го можe.