Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

9.02.2008г
Модератор: sapuna
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
9.02.2008г
С Каундауна и Пешо,отидохме на малка разходка в спокойната събота.
Предварително искам да предупредя,че Пешко не беше дошъл да лови риба и поради същата тази причина наблегна на бирата и водката.Така,че повечето от снимките не съм ги правил аз,нито съм ги изкривявал с фотошоп,просто това беше фотографското виждане на Пешо след 4л бира и 200мл.водка

От тук започва да си проличава напредналостта му с бирите.....

Те тука се разписах с едно балканче,маааалко по-малко от това на откриването,та затова го снимахме малко повече.....

Взимане на мерки.

Снимка за спомен.

Рилийз..

Е,не беше от най-успешните излети,но с добра компания сред природата е по-добре отколкото пред телевизора в къщи
Предварително искам да предупредя,че Пешко не беше дошъл да лови риба и поради същата тази причина наблегна на бирата и водката.Така,че повечето от снимките не съм ги правил аз,нито съм ги изкривявал с фотошоп,просто това беше фотографското виждане на Пешо след 4л бира и 200мл.водка

От тук започва да си проличава напредналостта му с бирите.....

Те тука се разписах с едно балканче,маааалко по-малко от това на откриването,та затова го снимахме малко повече.....

Взимане на мерки.

Снимка за спомен.

Рилийз..

Е,не беше от най-успешните излети,но с добра компания сред природата е по-добре отколкото пред телевизора в къщи

Спининг риболов и мухарство
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: