Първи риболов за тази година на Одринци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Първи риболов за тази година на Одринци

Мнение от svetlio86 »

Значи те тази ми сутрин станах към то 6 и30 и зачаках един приятел с който наи-често ходя за риба да звънне.Потеглихме ние към 7 часът и в 8 без 15 бяхме на ореченото място а именно на задната част на язовир Одринци.Последва стъбилно захранване на 25-35 метра от брега на дълбочина около метър(защо на такава дълбочина ли???Защото цялата останала част на язовира все още е покрита със лед и не може да става думаза скорошно размразяване,поне още една седмица със слънчице ще му трябва та да се върна на темата хвърлихме фиксирани ваглери и зачакахме аз между другото хвърлих и една фиидърка на около 40 метра на дълбочина по моя преценка около метър и половина!!!За 3 часа нито помрудване от никъде и в караина сметка си събрахме багажа и се изнесохме с надеждата да се върнем като се размрази язовира и да разбием червеноперката и таранката!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Първи риболов за тази година на Одринци

Мнение от snegk »

Няма да си първия,нито последния писъл в неуспешни.Горе главата и другия път в горната графа.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Първи риболов за тази година на Одринци

Мнение от svetlio86 »

Знам просто отидохме твърде рано на този язовир тази година и не беше се затоплил все още и беше на 90 % замръзнал
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”