даите съвет за Whip

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

doktora111
новобранец
новобранец

даите съвет за Whip

Мнение от doktora111 »

Дали е възможно да се намери Whip на цена до 200лв. и дали ще е добър на такава цена.
Начинаещ риболовец съм а с такъв пърт не съм ловил никога. Ще бъда благодарен ако някои може и да каже къде мога да намеря такава сопа.
Благодаря на всички отзовали се предварително.
Regar
фен клуб-скобар

Re: даите съвет за Whip

Мнение от Regar »

За сумата, която си определил можеш да си вземеш добър директен телескоп на 8м, който ще ти върши по-добра от уипа. Не си писал къде и какво ще ловиш с него, но е много вероятно уипа да ти идва малко къс на доста места, а и тежичък... Ако все пак твърдо си решил да е уип погледни този http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6564
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Като стана въпрос за уип имам един браунинг про канал 8м. Случайно някой да знае къде или кой продава резерви колена щото си счупих пето коляно. Ако някой може да ми подскаже ще бъда много благодарен.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
pepic
новобранец
новобранец

Мнение от pepic »

Колега - за резервни части се обърни най добре към директния вносител на Браунинг - това е фирма Ал Фишерман а от около година и Стон. И двете са софииски фирми а като гледам си от Карлово. В Пловдив може да попиташ за поръчка евентуално в магазин Промикс, Баумекс или Матадор. Ако искаш повече инфо и тел - пиши на лично :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=13307 нещо не мога да схвана,продаваме уип за 180 и търсим до 200.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”