за петромакса

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

zdravkoheavy
новобранец
новобранец

за петромакса

Мнение от zdravkoheavy »

Извинете ако сьм повдигнал темата от ново,но сьм нов и явно не сьм я прочел.Има ли някаде майстор кадето да го занеса да го поправят,благодаря ви за вниманието.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: за петромакса

Мнение от muerter »

Ако напишеш от кьде си , може и да знае някои :mrgreen:
Аз примерно знам кьде може да го оправят но е в Габрово.
bga.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

От София сьм.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Незнам какъв му е проблема ,но не е толкова сложен уред за не можеш да го оправиш сам.Сега ,на Красно село ,до паркинга на пазара,в блока на бившия магазин Москвич,но на гърба /вход от към паркинга/има магазин за газови уредби и уреди.Има всичко за петромакс.Взимаш нова дюза ,игла,керамика и кавото ти трябва още и ги сменяш.Става нов,като преди това го разглоби и накисни /промий/ с корселин да раствори гадорийте.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Иглата е счупена.Магазина го знам,живея близо до него.говорил сьм сьс собственика но той неможа да ми помогне.Все пак ти благодаря за инфото.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Иглата се отвива с едно специално ключе,ако нямат игла, на Илиянци сигурно ще намериш.Иглата се прецаква ако я въртиш да гасиш или палиш с нея.И аз имах този проблем ,докато не ми казаха как е правилно.Нагласяш я един път и не я пипаш/е освен ако запуши за момент да прочистиш/и го гасиш от вентила.Също и при палене ,тя си е нагласена ,преди да догори спирта загваряш вентила и помпаш малко.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Благодаря.Ще се опитам пьрво даго разглобя да я вида тази игла,пьк после ще я тьрса да я копувам.
aurona
новобранец
новобранец

Мнение от aurona »

Здравейте, знам че темата е на 2 години , но ако е възможно , публикувайте моля координати/контакти на този магазин. От Варна съм а имам нужда от фасунка за петромакс(Оптимус 200) дано да изпращат по куриер.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Тук наблизо има един магазин, от където си купувах преди време такива. Ако искаш пиши ми на ЛС координати и довечера като се прибирам от работа да мина през ЕКОНТ да ти пратя. Ако има все още разбира се в магазина. Ако не се лъжа май бяха некви стотинки, или левче най-много да е.
aurona
новобранец
новобранец

Мнение от aurona »

В София имало накакъв магазин в красно село - там имало части. Ако някой има координати , моля да пише.
Лека вечер от мене.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Здравей колега,

до пазара на Красно село има магазин и предполага става дума за него.
Ето карта
Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
aurona
новобранец
новобранец

Мнение от aurona »

Благодаря, ще се опитам да намеря някакви телефони да се обадя в магазина. Че в ЦЯЛА Варна няма части(или аз не знам).
Ако не стане вероятно ще си направя на струг фасунка и ще видя дали ще действа.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Май са станали верно голям дефицит тия фасунги :rolleyes:
И аз обиколих цяла Ст. Загора, никъде вече няма, само на една сергия днес един арменец ми каза, че имал 5 бройки и миналата седмица някой ги купил и петте за 15 лв. Баси, последно като вземах, мисля че бяха по левче, или около. Ама то беше преди 4-5 години.
Що не вземеш от ония лампи дето ти казах. Пак с чорапче дето са, ама с пропан-бутан. Много прилично светят, а и ляга доста по-евтино горивото :wink: Завива се директно на малките бутилки от тия дето са с лява резба, и с 5 л. изкарва бутилката една седмица за котлона, и вечер почти цяла нощ свети лампата. Неудобно е само, че не може да се ползва едновременно лампата с котлона, ама това не е проблем.
undertaker
новобранец
новобранец

Мнение от undertaker »

:( сигурно съм испуснал амааа....некои да каже с какво гориво се зареждат тези лампи много ви моля :(
купих си китаиски петромакс пробвах го с гас за горене и със спирт не ми се получи ...
dikata1975
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dikata1975 »

undertaker написа::( сигурно съм испуснал амааа....некои да каже с какво гориво се зареждат тези лампи много ви моля :(
купих си китаиски петромакс пробвах го с гас за горене и със спирт не ми се получи ...
Колега лично моя съм го карал с всичко що гори бензин,разредител АМБ но по принцип си е за газ за горене с нея работи най-добре
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”