Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На риболов в събота на яз. Бистра
Модератор: Paublo_Eskobar
На риболов в събота на яз. Бистра
Здравейте! Днес реших да отида малко да разпусна на яз. Бистра. Нямах много голям късмет - хванах 2 таранки и 1 червеноперка. Не е много, но си хапнахме добре
и даже пийнахме!
о

Re: На риболов в събота на яз. Бистра
Точно на този яз.Бистра, преди около 18-20 години, благодарение на свако ми, на едно място ми влезна една голяма шаранска люспа.
Същата тази люспа и до днес не мога да я извадя от там.
С удоволствие и носталгия ще следя тази тема и ако си струва с кеф бих направил един риболов там.
Кажете какви са сега условията там, че по времето когато ме водеше свако ми, риболова беше забранен.Язовира беше само за промишлен риболов, но Николай /Кайцата/, който отговаряше за това, беше голям приятел на свако ми и ни разрешаваха спортен риболов.Трудно ми е да ви опиша какъв шаранджийски риболов на плувка сме правили там.
Ееееехххххххххххх спомени, спомени.

Кажете какви са сега условията там, че по времето когато ме водеше свако ми, риболова беше забранен.Язовира беше само за промишлен риболов, но Николай /Кайцата/, който отговаряше за това, беше голям приятел на свако ми и ни разрешаваха спортен риболов.Трудно ми е да ви опиша какъв шаранджийски риболов на плувка сме правили там.

В момента всичко е изтърмъчено. Не е като едно време
Ако хванеш нещо като шаран или амур е голямо събитие! При това трябва да седиш поне 10 дена и пак няма гаранция!

Ужассссссссссс.Чак ми е невъзможно да си го представя.Е това си е направо грехота.

Това е възможно само в България.
В такива моменти чак ме е срам, че живея в такава "държава".

Това е възможно само в България.

- kosatkata
- ще става разбирач
Потвърждавам мнението на колегата.Мноооооооооого труден язовир.От няколко години се ходи свободно на язовира само с билет.Дето се вика ако не съм си в къщи съм на язовира ама май ще се отказвам вече от този водоем.В галерията ми има някоя снимка , но за хващането на тези риби съм пренощувал около 30дена миналото лято.Сам си прави изводите.
Последно промяна от kosatkata на Сря Апр 23, 2008 9:16 pm, променено общо 1 път.
Не ме разочаровайте бе хора, миналата година един познат от Разград казваше добри думи за този язовир 

- kosatkata
- ще става разбирач
Миналата година може и да е имало добри думи от колегите от Разград за яз.Бистра , щото положението на яз.Бели Лом беше плачевно.Не че на Бистра беше кой знае какво , но дето се вика доло горе спасихме сезона.Не се отчайвай колега.Ако имаш време за излети от 2-3дена може да има интересни моменти.Както писах труден си е водоема и доста обезрибен в сравнение с предходни години и си трябва упорство.Миналата година имам 5-6капота от такива 2-3дневни излети ама съм имал и ден с няколко удара на риби с добри размери.