На риболов в събота на яз. Бистра

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
steji
новобранец
новобранец

На риболов в събота на яз. Бистра

Мнение от steji »

Здравейте! Днес реших да отида малко да разпусна на яз. Бистра. Нямах много голям късмет - хванах 2 таранки и 1 червеноперка. Не е много, но си хапнахме добре :D и даже пийнахме! :drinkers: о
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: На риболов в събота на яз. Бистра

Мнение от HarryCarp »

Точно на този яз.Бистра, преди около 18-20 години, благодарение на свако ми, на едно място ми влезна една голяма шаранска люспа. :D Същата тази люспа и до днес не мога да я извадя от там. :D :D :D С удоволствие и носталгия ще следя тази тема и ако си струва с кеф бих направил един риболов там.
Кажете какви са сега условията там, че по времето когато ме водеше свако ми, риболова беше забранен.Язовира беше само за промишлен риболов, но Николай /Кайцата/, който отговаряше за това, беше голям приятел на свако ми и ни разрешаваха спортен риболов.Трудно ми е да ви опиша какъв шаранджийски риболов на плувка сме правили там. :lol: :lol: :lol: Ееееехххххххххххх спомени, спомени.
Аватар
steji
новобранец
новобранец

Мнение от steji »

В момента всичко е изтърмъчено. Не е като едно време :D Ако хванеш нещо като шаран или амур е голямо събитие! При това трябва да седиш поне 10 дена и пак няма гаранция!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Ужассссссссссс.Чак ми е невъзможно да си го представя.Е това си е направо грехота.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Това е възможно само в България. :axe: В такива моменти чак ме е срам, че живея в такава "държава".
Аватар
kosatkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kosatkata »

Потвърждавам мнението на колегата.Мноооооооооого труден язовир.От няколко години се ходи свободно на язовира само с билет.Дето се вика ако не съм си в къщи съм на язовира ама май ще се отказвам вече от този водоем.В галерията ми има някоя снимка , но за хващането на тези риби съм пренощувал около 30дена миналото лято.Сам си прави изводите.
Последно промяна от kosatkata на Сря Апр 23, 2008 9:16 pm, променено общо 1 път.
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Не ме разочаровайте бе хора, миналата година един познат от Разград казваше добри думи за този язовир :cry:
Аватар
kosatkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kosatkata »

Миналата година може и да е имало добри думи от колегите от Разград за яз.Бистра , щото положението на яз.Бели Лом беше плачевно.Не че на Бистра беше кой знае какво , но дето се вика доло горе спасихме сезона.Не се отчайвай колега.Ако имаш време за излети от 2-3дена може да има интересни моменти.Както писах труден си е водоема и доста обезрибен в сравнение с предходни години и си трябва упорство.Миналата година имам 5-6капота от такива 2-3дневни излети ама съм имал и ден с няколко удара на риби с добри размери.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”