Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

В неделя на Ломци
Модератор: Кърцата
В неделя на Ломци
Както си обсъждахме русенската група, днес проучих къде как е. Пет Кладенци е с лоши отзиви. Новото е, че се открива рибарника на Басарбово в събота. За горните два мисля беше по 5 лв на пръчка и до 5 кг риба не се плаща. Остават Юпер и Ломци, където май е 3 лв на пръчка и рибата не се плаща. Не знам как е долния рибарник на Цар Калоян. На Ломци тия дни са ходили приятели - дава едра таранка, шаран, бала риба и костур но само преди обяд. Пишете кой какво знае, къде да ходим и кой ще идва.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: В неделя на Ломци
Един съвет ако играе рибата навсякъде застанете на стената
И захранвайте яко
И захранвайте яко
-
- научил се да хвърля
Вчера се получи хубава среща отново. Аз идвам със сигурност в неделя, но да поясня, че нямам автомобил. Така, че евентуално някой ако може да ме вземе. Поздрави !!!
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Аз съм свободен за неделя
.
Да търся ли пиявици?!?

Да търся ли пиявици?!?
Ще те взема, няма проблем + още двама. Да видим колко ще се съберем и ще решим с какви коли да тръгнем.zdravko82 написа:Вчера се получи хубава среща отново. Аз идвам със сигурност в неделя, но да поясня, че нямам автомобил. Така, че евентуално някой ако може да ме вземе. Поздрави !!!
ескимос написа:Аз съм свободен за неделя.
Да търся ли пиявици?!?

-
- научил се да хвърля
Чакам инструкции за неделя, ще направим хубав риболов. Аз на Ломци не съм ходил от няколко години, ще упражнявам плувката най-вероятно. Само тея шарани как ще ги прилъжем ?!?! Спомням си, че преди един колега хвана толстолоб случайно на плувка. Поздрави !
-
- кандидат преподавател
Аз казах на срещата ,че съм за Неделя .Така ,че ме бройте и мен .Пък ша видим кой с каква кола и ще се уточним.Мисля ,че днес трябва да се посъберем и утре вече по подробно .Аз съм на лозето но ме бройте ако се разбирате всъбота през деня.Като се прибера ша чета .Може и на тел.0888 978833 .Той венци го има мисля но незнам дали ще идва .Така ,че като се разберете ми пишете и звъннете едно телефонче.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм навит, но като здравко съм без превоз.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
И аз съм с вас.Уговарям един познат не е от форума.Да дойде
Та евентуално ще сме с едно Клио.Но ако не се навие ще съм пешеходец : захранка всеки отделно ли ще си взима или ще пазаруваме заедно.

Последно промяна от MiTKo_Fisher на Чет Апр 17, 2008 5:36 pm, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Привет на всички колеги.На Ломци бях миналата неделя.Сутринта беше тихо и за три часа 8 кг. таранка по 400гр. бройката.Беше направо подлудяла.Едвам смогвахме.Към 11ч. задуха един вятър и Умре.Останахме доволни,като изключим таксата 4лв.на сопа.Друго не удари освен таранка макар,че бяхме пробвали почти на всякакво момбо.На всичко кълве сомо таранка,и не е много притенциозна.Мен лично ме изкефи да я доя на подвижна плувка.Така че ако тръгне добре в неделя няма смисъл от много сопи защото....... Това е от мен,дано съм бил полезен.
-
- вече хвърля и на тежко
аз имам същата информация за там, че само таранка едричка и нищо друго, нека преценим дали си струва и тогава да решим дали да се ходи точно там.
-
- научил се да хвърля
Където решите и аз съм там. Въпроса е 4е не знам място, на което да сме сигурни в шарана например (и той да не се плаща отделно). Така 4е каквото решите, мен Ломци ме устройва. Не е Дунава, но няма как ...
-
- вече хвърля и на тежко
Изпратих запитване към бат Митко от Разград ако има възможност да даде инфо за с.Балкански на 10 км от Разград. Там имаше бол таранка и шарани сутрин рано даваше, но шарана се плащаше по 3лв на кило, но това беше 2006 условията бяха 2лв на пръчка и язовира беше доста гоклям, имаше и малки амурчета, по приказки на пазача е имало големи амури но само с лодка са ги ловяли в дълбокото.
-
- кандидат преподавател
Там до разград има и едно Липник и там беше хубаво но преди 2 години сега незнам Дано бат Митко каже нещо
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ