Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо за Телиш...
Модератор: Paublo_Eskobar
- interdoc
- научил се да хвърля
Инфо за Телиш...
Аз принципно знам че е даден под аренда но се учудих че присъства в разрешените през забраната.Някой ако знае каква е истината да сподели 

Re: Инфо за Телиш...
Да бе,миналата седмица минах през язовира и нямаше жив човек,а са наслагали табелки за забранен риболов и кьпане.В единия край на стената имаше голяма каравана.Там от поне 5 години(преди толкова купихме кьща в селото) никой не е хващал сериозна риба,само червеноперки,костур и каракуда.Аз мисля че сега са го зарибили и сигурно ще взимат пари на вьдица.В сьбота ще ходя и живот и здраве после ще пиша
-
- фен клуб-скобар
Моята информация е ,че не пускат да се лови поне за сега. Но щом ще ходиш ще дадеш най-точната информация.
За другия разрешен в този район Еница се лови само каракуда ,като излизат и добри от време на време и ако захранваш само със жито.Става и на пружина с малко топче стиропор на куката
За другия разрешен в този район Еница се лови само каракуда ,като излизат и добри от време на време и ако захранваш само със жито.Става и на пружина с малко топче стиропор на куката
-
- новобранец
razre6en li e ribolova na yz. teli6