Нощният риболов?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Kasmetliata
новобранец
новобранец

Нощният риболов?

Мнение от Kasmetliata »

Здравейте,колеги. Мисля,че повечето от нас са съгласни,че забраната на нощният риболов е някъкво недоразумение което го няма никъде! Какво мислите вие? И към кого бихме могли да се обърнем за да обсъдим този въпрос и да ловим риба спокойно по законовият ред?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Нощният риболов?

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Към Нихат Кабил би трябвало да се обърнеш!

п.с .... Нощния риболов не е недоразумение както и закона (независимо дали ни харесва или не).... темата е за КОША но ще остане за малко...... защото монетата има две страни! Дали ако е разрешено за любителите риболовци (Браконерите ще са по-активни или не!)...... И да уточним за Риболов на Сом ли става въпрос?
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

AL KAPONE написа::roll: Към Нихат Кабил би трябвало да се обърнеш!

п.с .... Нощния риболов не е недоразумение както и закона (независимо дали ни харесва или не).... темата е за КОША но ще остане за малко...... защото монетата има две страни! Дали ако е разрешено за любителите риболовци (Браконерите ще са по-активни или не!)...... И да уточним за Риболов на Сом ли става въпрос?
Те го махнаха бре , и аз вчера се обърках- той , толкова нагъл , че вече си мислех че ще е завинаги. Изобщо , тия сегашните-всичките са нагли и безочливи , кои от два мандата насам , кои от 1944г. насам, кои от 5-6 века насам :wink:

п.п. извинявам се за спама :oops: :oops: :oops:
Изображение
iid
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от iid »

Ако става дума за риболов на сом,подкрепям колегата с две ръце :D Надали някой от форума ще се похвали да е хванал сом на дънна въдица през деня с някой епизодични изключения-по-скоро плод на случайност.Ходя по Дунав от 15 години и имам хванати 3 сомчета през деня и той беше дъждовен.Изключвам времето на свечеряване и разведеляване от понятието ден :lol: Коментара ми е само за риболов на сом на дъно,а не с клюнг и спининг :!:
Kasmetliata
новобранец
новобранец

Мнение от Kasmetliata »

Колега IDA,в държавен вестник ли го чете или е само слух? Колкото до риболова: На сом,на Бяла риба,на шаран на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Kasmetliata написа:Колега IDA,в държавен вестник ли го чете или е само слух? Колкото до риболова: На сом,на Бяла риба,на шаран на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?
http://news.ibox.bg/news/id_1307339787

8)
Изображение
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

iid написа:Ако става дума за риболов на сом,подкрепям колегата с две ръце :D Надали някой от форума ще се похвали да е хванал сом на дънна въдица през деня с някой епизодични изключения-по-скоро плод на случайност.Ходя по Дунав от 15 години и имам хванати 3 сомчета през деня и той беше дъждовен.Изключвам времето на свечеряване и разведеляване от понятието ден :lol: Коментара ми е само за риболов на сом на дъно,а не с клюнг и спининг :!:
Аз от по-вече от 40г. кисна по Дунава и денем съм хващал само 3-4 пъти и то привечер :wink:
До сега са ме проверявали само граничната полиция, но никой не ме е питал защо съм нощем там :roll:
Отсреща румънците също си ловят нощем :idea:
П.С. Така бих отговорил и на проверяващите :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

За сом на дъно съм абсолютно съгласен!99% от ударите при мен са били на свечеряване и нощем,като даже съм констатирал определени часови зони,в които кълве най-активно и други, в които е епизодично или нулево.За себе си съм установил и закономерност според фазата луната...( МОДЕРИРАНО )... :oops:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Kasmetliata
новобранец
новобранец

Мнение от Kasmetliata »

( МОДЕРИРАНО ) Окровенията в "Искрено и Лично"
zdravko82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zdravko82 »

За мен сериозния риболов по Дунав е задължително свързан с преспиване и то не за една вечер. Не знам каква е логиката на тази забрана, но определено аз не я харесвам.
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

[quote="AL KAPONE"]:roll: Към Нихат Кабил би трябвало да се обърнеш!

Не новият ми е комшия и се казва Валери Цветанов.Ама на дали ще има време да ни отговори(в годината която му остава до кря на мандата) :D
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Пиши го АВЪ ГЪЗЪ РАБОТА най добре да чакаме сследващия дебелосерко \ей сложно се пише и на компютъра тази дума\дано на него му влезе нещо в г..а\опс - в ума :roll:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Що ли си мисля,че към Нихат,към некой друг фес или към цялата тристранна дупедавска клоакалиция,ако ще по сто метани да им направите,нема да си мръднат пръста да отменят забраната за нощния риболов / пък дори и само на сом/.Няма никакъв смисъл в тази забрана-това май преди е дискутирано.Ама в нашата любима страна в много задължителни правила няма никакъв смисъл.От край време си е така,ще го бъде и за напред.Лично мен ме боли ..... оная работа-имам 4 юначни сома,хванати от разсъмване до посред бял ден / 10,30 часа през м.август /на елементарен монтаж "дъно" от брега около нулата на яз.Кърджали/и над 40 сомлета,коита са пускани веднага.Нощем предпочитам да се занимавам с други работи-да спя,пия,е..а и разни такива.Достатъчно се изкефвам на дневния риболов /от 04.30 сутрин до към 20.30 надвечер/.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Местим темата от раздела, че май сомско-политическа :lol: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Kasmetliata написа:....на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?

Ми ако го погледнеме от страна на любителският риболов си е съвсем уместна :idea: Говориме само и единственно за любителският такъв :idea: :idea: :idea: Най-малкото щото ако наистина сме любители то дневно време практикуваме любимото си хоби коги имаме време а нощно време спиме , пиеме и е..ме :idea: :idea: :idea: Относно сома , бялата , михалицата и пр. то нал тва е тръпката в хобито га успеем да ги преебеме га не щЪт ?!?
Абе я у уево :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”