Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нощният риболов?
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Нощният риболов?
Здравейте,колеги. Мисля,че повечето от нас са съгласни,че забраната на нощният риболов е някъкво недоразумение което го няма никъде! Какво мислите вие? И към кого бихме могли да се обърнем за да обсъдим този въпрос и да ловим риба спокойно по законовият ред?
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Нощният риболов?

п.с .... Нощния риболов не е недоразумение както и закона (независимо дали ни харесва или не).... темата е за КОША но ще остане за малко...... защото монетата има две страни! Дали ако е разрешено за любителите риболовци (Браконерите ще са по-активни или не!)...... И да уточним за Риболов на Сом ли става въпрос?
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
Те го махнаха бре , и аз вчера се обърках- той , толкова нагъл , че вече си мислех че ще е завинаги. Изобщо , тия сегашните-всичките са нагли и безочливи , кои от два мандата насам , кои от 1944г. насам, кои от 5-6 века насамAL KAPONE написа:Към Нихат Кабил би трябвало да се обърнеш!
п.с .... Нощния риболов не е недоразумение както и закона (независимо дали ни харесва или не).... темата е за КОША но ще остане за малко...... защото монетата има две страни! Дали ако е разрешено за любителите риболовци (Браконерите ще са по-активни или не!)...... И да уточним за Риболов на Сом ли става въпрос?

п.п. извинявам се за спама

-
- вече хвърля и на тежко
Ако става дума за риболов на сом,подкрепям колегата с две ръце
Надали някой от форума ще се похвали да е хванал сом на дънна въдица през деня с някой епизодични изключения-по-скоро плод на случайност.Ходя по Дунав от 15 години и имам хванати 3 сомчета през деня и той беше дъждовен.Изключвам времето на свечеряване и разведеляване от понятието ден
Коментара ми е само за риболов на сом на дъно,а не с клюнг и спининг 

-
- новобранец
Колега IDA,в държавен вестник ли го чете или е само слух? Колкото до риболова: На сом,на Бяла риба,на шаран на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?
-
- учете се от него
http://news.ibox.bg/news/id_1307339787Kasmetliata написа:Колега IDA,в държавен вестник ли го чете или е само слух? Колкото до риболова: На сом,на Бяла риба,на шаран на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз от по-вече от 40г. кисна по Дунава и денем съм хващал само 3-4 пъти и то привечерiid написа:Ако става дума за риболов на сом,подкрепям колегата с две ръцеНадали някой от форума ще се похвали да е хванал сом на дънна въдица през деня с някой епизодични изключения-по-скоро плод на случайност.Ходя по Дунав от 15 години и имам хванати 3 сомчета през деня и той беше дъждовен.Изключвам времето на свечеряване и разведеляване от понятието ден
Коментара ми е само за риболов на сом на дъно,а не с клюнг и спининг

До сега са ме проверявали само граничната полиция, но никой не ме е питал защо съм нощем там

Отсреща румънците също си ловят нощем

П.С. Така бих отговорил и на проверяващите

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За сом на дъно съм абсолютно съгласен!99% от ударите при мен са били на свечеряване и нощем,като даже съм констатирал определени часови зони,в които кълве най-активно и други, в които е епизодично или нулево.За себе си съм установил и закономерност според фазата луната...( МОДЕРИРАНО )... 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
( МОДЕРИРАНО ) Окровенията в "Искрено и Лично"
-
- научил се да хвърля
За мен сериозния риболов по Дунав е задължително свързан с преспиване и то не за една вечер. Не знам каква е логиката на тази забрана, но определено аз не я харесвам.
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- научил се да хвърля
[quote="AL KAPONE"]
Към Нихат Кабил би трябвало да се обърнеш!
Не новият ми е комшия и се казва Валери Цветанов.Ама на дали ще има време да ни отговори(в годината която му остава до кря на мандата)

Не новият ми е комшия и се казва Валери Цветанов.Ама на дали ще има време да ни отговори(в годината която му остава до кря на мандата)

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пиши го АВЪ ГЪЗЪ РАБОТА най добре да чакаме сследващия дебелосерко \ей сложно се пише и на компютъра тази дума\дано на него му влезе нещо в г..а\опс - в ума 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
Що ли си мисля,че към Нихат,към некой друг фес или към цялата тристранна дупедавска клоакалиция,ако ще по сто метани да им направите,нема да си мръднат пръста да отменят забраната за нощния риболов / пък дори и само на сом/.Няма никакъв смисъл в тази забрана-това май преди е дискутирано.Ама в нашата любима страна в много задължителни правила няма никакъв смисъл.От край време си е така,ще го бъде и за напред.Лично мен ме боли ..... оная работа-имам 4 юначни сома,хванати от разсъмване до посред бял ден / 10,30 часа през м.август /на елементарен монтаж "дъно" от брега около нулата на яз.Кърджали/и над 40 сомлета,коита са пускани веднага.Нощем предпочитам да се занимавам с други работи-да спя,пия,е..а и разни такива.Достатъчно се изкефвам на дневния риболов /от 04.30 сутрин до към 20.30 надвечер/.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Kasmetliata написа:....на каквато и да е риба,уместна ли е забраната?
Ми ако го погледнеме от страна на любителският риболов си е съвсем уместна

Абе я у уево

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов