Какво Стана Със Суходол

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Какво Стана Със Суходол

Мнение от MiTaKa™ »

Миналата седмица минах през околовръстното няколко пъри и на рибарника беше си се лудница , бях чул че най-накря е бил позарибен малко и с шаран .Направи ми впечетление , че ловят главно на стената .Някой от форума ходил ли е , я поразкажете . Миналата година имах няколко успешни излета
Изображение
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво Стана Със Суходол

Мнение от Al_Bundi »

За последно ходих там през есента и пълен провал :( . То общо взето там винаги ям дървото и вече не стъпвам там. Ти ако искаш пробвай и сподели как е било.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

E ще изчакам още няколко менения и ше видим :lol: :drinkers:
Изображение
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Колега днес ходих там но от към входа. 2 часа висях и накрая КАПО. :cry:
Аватар
LARY
новобранец
новобранец

Мнение от LARY »

Вече е по-добре, каракуди и костурчета има доста ,за разлика от миналото лято. Скъса ми и едно килограмово шаранче :cry:
БЯГАЙ, РИБО, ЧЕ ИДА !
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

LARY написа:Вече е по-добре, каракуди и костурчета има доста ,за разлика от миналото лято. Скъса ми и едно килограмово шаранче :cry:
Много е добре -няма що.......преди малко се прибирам от там от 07:00 до 14:00-2 каракуди,костурчета,2кленчета и слънчаци(всички бяха маломерни дори и слънчацита :) )
Преди 2-3седмици като ходих и беше по добре към 4кг.каракуда(на 2-ма човека) и един шарко около 1килце....тогава арендатора каза че за следващата седмица(фактически миналата) щял да пуска 500кг.шаранчета......днес като го питах какво става-пуснал ли е шаранчета.Той ми каза че тея нещо го забавили и ще му ги докарат този петък който идва ..... ;) така че другата седмица пак да дойда........абе незнам днес никой не изкара нещо особенно,само един колега видях една каракуда към 0,500-0.600гр.
Май на Волуяк е по добе ако ще е само за каракуди........
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”