Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Salmo trutta или балканка 41 см, 963 гр.
Salmo trutta или балканка 41 см, 963 гр.
Здравейте колеги. От есента се запалих по спининга и ловя напоследък хищници само на спининг. На 06.05.2008 ми удари най голямата пъстърва през живота ми - 41см, 963 гр. Искам да благодаря на Павел Иванов, който спомогна за запалването на искрата у мен и допринесе да започна да ловя интензивно само на спининг. Понеже знам какви въпроси ще последват, затова давам направо отговорите.
Следния такъм бе използван:

G.Loomis 2,13m, 1/16-5/16, GLX 842-2
Shimano Stella 1000FB
0,18- Trabucco T-Force жълто със силиконово покритие
Ugly Duckling - не знам точното обозначение понеже изхвърлих кутийката, но е подобно на малка пъстървичка
Мястото е река Панега над въжения мост, но под обраслите с папур места които се виждат от моста до перилото, кадето в момента е отбит пътя за София
Искам последно да напиша към колегите следното: Понеже аз винаги пускам маломерните риби, нека всички да го правим, за да има повече емоции като тази която аз изпитах.

Сега остава и да сложа снимки както трябва и това е от мен за сега. Ще се видим с вас на панега ако някои от вас дойдат да ловят.
Наслука!
Следния такъм бе използван:
G.Loomis 2,13m, 1/16-5/16, GLX 842-2
Shimano Stella 1000FB
0,18- Trabucco T-Force жълто със силиконово покритие
Ugly Duckling - не знам точното обозначение понеже изхвърлих кутийката, но е подобно на малка пъстървичка
Мястото е река Панега над въжения мост, но под обраслите с папур места които се виждат от моста до перилото, кадето в момента е отбит пътя за София
Искам последно да напиша към колегите следното: Понеже аз винаги пускам маломерните риби, нека всички да го правим, за да има повече емоции като тази която аз изпитах.
Сега остава и да сложа снимки както трябва и това е от мен за сега. Ще се видим с вас на панега ако някои от вас дойдат да ловят.
Наслука!
Последно промяна от mihata на Пет Май 09, 2008 10:14 pm, променено общо 1 път.
Re: Salmo trutta или балканка 41 см, 963 гр.
Снимките нещо не излизат. Ако някой знае защо, да помогне. Иначе съм ги сложил в галерията ми.
До скоро
До скоро
Ха, снимките се появиха. Мерси колега. Какво не бях направил както трябва?
Още веднъж мерси.
Още веднъж мерси.
Откъде да знам , кво не си направилmihata написа:Ха, снимките се появиха. Мерси колега. Какво не бях направил както трябва?
Още веднъж мерси.

Ти как ги качи. Аз отгоре опитах да ги вмъкна с img командата, но не се получи нещо. Дава ги някакви скрити. Странно
. URL-а е от сайта nariba.com от галерията.

-
- фен клуб-скобар
mihata написа:
Наслука!
Още не си научил занаята

Казва се : на една от хилядите пъстървови рекички(Бат Стан)

Ще го имам предвид за в бъдеще. То аз си мисля, че повечето колеги знаят каде може да съм я хванал. Между другото един местен рибар сподели, че преди имало много от този калибър, но напоследак изчезнали. И че видял предното лято хора да се гмуркат с неопренови костюми и да носят чувал с риба. Не знам колко е вярно, но не ми звучи добре.
Браво за споделения излет, за рибата и за последствията с нея

Евала, Колега за улова, за споделения излет, култовите такъми и екипировка! Не го познавам Пламен Иванов, ама сигурно ще е някой велик майстор.
Успех и пожелания да пишеш по-често!

Успех и пожелания да пишеш по-често!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотна риба!
Браво колега
Браво колега
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- malkia_joro
- разбира нещата
Според мен става въпрос за Павел Иванов,а не Пламен Иванов.Може и да се бъркам.
Красотата на живота е в това,че продължава.

malkia_joro написа:Според мен става въпрос за Павел Иванов,а не Пламен Иванов.Може и да се бъркам.

За тойзи ли ихтиолог иде реч?

Да бе за Павел става дума. Поправих се. По инерция съм обаркал Павката
. Да ме извинява.

- Стара Видра
- ще става разбирач
Колега,браво както за тази така и за килограмовата балканки,а сега ще може ли малко повече инфо наЛС. за Лумисчето