За Сом около Плевен

Модератор: sapuna

Аватар
Niki(new)
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

За Сом около Плевен

Мнение от Niki(new) »

Колеги ,снощи баихме за риба(за сом) с няколко мои приятели около село Пелово,плевенско,река Искър.Избраното място беше след моста нагоре срещу течението на 250 от моста.ходихме за първи път и нямахме някква слъка.Грешката беше мче не познацваме мястото.Моля няки ако знае ями,или дълбоки места за успешени злети.Не ходете там където съм бил аз -пълна скръб.ще ви бъда благодарен ако някои даде някакво инфо.
10х in advance
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Хващал съм 2 сомчета но малки около 1-1,5 кг. на искъра на село Ореховица или оряховица! :( Значи преди мостта завиваш на дясно по един черен път трябва да минеш покрай едно стопанство или барака нещо такова беше не мога да ти кажа точно защото беше 2 4аса през ноща и не се виждаше хубаво! Като го подминеш има едни блата от дясната ти страна а искъра е от лявата е от там си търси места! Реката там не е бърза а е и дълбока идеално е за сом! Пробвай се там!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не е ли забранено там сега!!!
Иначе сома не винаги се държи на дълбокото в реките, вечер излиза в разливи със слабо течение и други мурафети си има ама си трябва ходене.
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

Що не земете да позачакате да падне забраната :?:
Ако пък не искате поне не споделяйте в този форум нарушенията си щото не ги обичаме много тез работи :twisted:

А Й Д У Ц И
кога нема риба и рака е риба
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

aбе, форума ли бъркате или нарочно го правите незнам ,ама.... в момента риболова май е забранен и Искър май също влиза в нея...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Що не земете да позачакате да падне забраната
Ако пък не искате поне не споделяйте в този форум нарушенията си щото не ги обичаме много тез работи
aбе, форума ли бъркате или нарочно го правите незнам ,ама.... в момента риболова май е забранен и Искър май също влиза в нея...
Спокойно бе колеги! Аз поне не виждам някой да е писал че е ходил сега за риба или, че има намерение да го направи. Колегите по-скоро обменят информация за удобните места :roll: :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Колегата Санди ги фърли в размисли щото май не е видял че предишното писание е от преди една година... :oops:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

ма верно ма фърли в размисъл!!! добре че има и по наблюдателни от мен...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

:D извинявам се ако съм объркал някой! Никои не е казал че ще се ходи сега! а за 2-те сомета ми те бяха хванати миналата година август месец там не сега! И до брега на около 1,5 2 метра! Просто видях тази тема вярно че не обърнах внимание на датата! Видях че се пита за около Плевен и нали съм от там че реших да помогна малко с информация нищо повече! :oops:
Аватар
Niki(new)
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Niki(new) »

Извинения на всички за закъснението ....бракониери тук няма. Някой друг няма ли да сподели още някой успешен излет като на SANDY аз над кило на искъра не съм хващал соме. Обещавам да споделя ако тази година след забранта уловя нещо по-така :lol: :lol: :lol: така де като каже човек къде има сомета ,та няма да се свърши рибата в реката аз повече от две въдици не ползвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”