JRC Continental 2 Men

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 193
Регистриран на: Чет Мар 06, 2008 10:32 am
Местоположение: София

JRC Continental 2 Men

Мнение от dunedanetz »

Абе колеги, много ще ми се смеете, ама имам една молба към хората, които имат този модел палакта или подобна - абе ще ме светнете ли как се опъва туй нещо - никога не съм имал палатка, а в кашончето като я купих има обяснения само на английски без картинки и нищо не разбирам. Опитах се да я разгъна в хола, ама първо нямаше място, и второ, май нещо не направих като хората. Има 4 сглобяеми пръчки - 2 дълги, и два по-къси, като едната от по-късите е с 10-ина санта по-къса от другата къса :lol: :lol: Идеята ми е, че в петък отиваме на гьола и искам да съм подготвен поне теоритически, а не да се мъча като грешен дявол 2 часа на язовира. Тия па JRC нали ушким стабилна фирма, една схема не можеха да сложат, то сигурно е супер елементарно де, само да се срамя пред хората :lol: :lol:
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 193
Регистриран на: Чет Мар 06, 2008 10:32 am
Местоположение: София

Re: JRC Continental 2 Men

Мнение от dunedanetz »

Точно това ме учуди и мене. Няма или поне не видях, а специално за дупки, където да поставя пръчките гледах. В упътването пишеше май да се сложат в ъглите от вътре и да се кръстосат, ама доста нестабилно ми изглежда без каквато и да е опора и да се застопорят някакси.

А фактически като се опъне скелето и вътрешния брезент, външноот покривало само се постила върху брезента. Че съм чувал, че между вътрешния и външния слой трябва да има 1-2 санта пространство за конденз, ама тука май няма да има никакво място - външното покривало ще се постеле върху брезента директно.... Абе квото е тва е, само да успея да я дигна :lol:


Оправих се колега, мерси все пак! Абе то било много елементарно, за нищо се притеснявах :lol: :lol:
zaro1
новобранец
новобранец
Мнения: 3
Регистриран на: Съб Фев 07, 2009 7:51 pm

Re: JRC Continental 2 Men

Мнение от zaro1 »

pich napravil si nai dobriq izbor za paladka az taq palatka q ima 2 godina i ne e trepnala zeh q ot angliq wtoto e po tanko ta distvitelno imaw rastoqnie mejdy dvata sloiq .znach za da q opaqnew po lesno nanizvaw dvete prachki koito sa po dalgi ot drygie na ktast na dolniq sloi koito ima mrejichka na tavana wtegi vidiw tam ima kanali kadeto vlizati q vdigawza dvete po kasi peiki koitosa niqma da gi slagawzaedno sas golemite che nema da mojew da q vdignew.wte slojis po kasataot malkite reiki ot zad na paladkata ne otpred che ne stava te pravat dve dagi ot zad i otpred po dalgata reika ot malkite e za vratata otpred.ne e nikak trydno. kato slojiw sichki reiki i ispraviw paladkata prehvarliqw pokrivaloto tocava i q ykrepvaw s kolcetata.tova e nai qkata paladka koiqto sam imal niqkoga . asam smenil dosta .. da daw nemaw nikakvi qdove trebva dasi sigoren napalno.as kakav yragan izjivihs taq paladka na qzovir PINIO krai patra v gartsiq nee istina i izdarja bez nikakvi problemi i kapka voda ne pysna .zaslyjava si parite do stotinka i komarnitsite isa dobri i tsipobete sa zdravi.edinstveniqt nedostatak che e malko tejichka no nema nachn ima materiql v neq i e kachestvena samo da si q pokrivaw na jegata s newto wtoto slantseto ne prowtava na niwto i da ne i izgoriw gorniq sloi i wte imaw paladka za godini napret a as q raspavam podchti seka sabota i nedeli. ne e mradnala do sega
zaro1
новобранец
новобранец
Мнения: 3
Регистриран на: Съб Фев 07, 2009 7:51 pm

Re: JRC Continental 2 Men

Мнение от zaro1 »

Marco Polo написа:http://shop.fishing-mania.com/vviewout_ ... _j0100-050
Тъй кат гледам, двете дълги са на кръст, а двете по-къси - лице и гръб... Има ли отвори за нанизването на пръчките в долния слой?
:D e viw da ne si obarnal dolniq sloi na obratnoi da ti idvat ot vatre. ili drygiq variqnt e kitaikata kade e wila da e bila drysana :lol: i da negi e zawila

Заро, оттук нататък ще трия всяко мнение, което не е по правилата на форума. ;)
МР
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”