Къде се намирам:
naRiba.com

Форум

Колебание за макара
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Колебание за макара
Здравейте, колеги, намислил съм да си сменявам макарата за спининга, защото старата се поразхлопа.
Колебая се между 3 варианта: Daiwa exceler plus 1500 e, Daiwa exceler plus 2500 e и Daiwa fuego LT 3000-cxh. Пръчката е евтина - Samurai, 210 см, 1-7 гр.
Използвана е досега само на язовир за костур на джиг и по рядко на цикади, воблер или блесна. Не ходя често - да кажем 3 - 4 пъти годишно за по няколко часа.
Пробвах и трите макари на пръчката и не видях някаква значителна разлика в баланса.
Интересува ме коя от трите макари ще е най-безпроблемна?
Колебая се между 3 варианта: Daiwa exceler plus 1500 e, Daiwa exceler plus 2500 e и Daiwa fuego LT 3000-cxh. Пръчката е евтина - Samurai, 210 см, 1-7 гр.
Използвана е досега само на язовир за костур на джиг и по рядко на цикади, воблер или блесна. Не ходя често - да кажем 3 - 4 пъти годишно за по няколко часа.
Пробвах и трите макари на пръчката и не видях някаква значителна разлика в баланса.
Интересува ме коя от трите макари ще е най-безпроблемна?
Re: Колебание за макара
Daiwa fuego 3000 C-XH e с голямо предавателно число 6.2:1 за костури на джиг все си мисля,че трябва да е нещо по бавно, например Daiwa fuego 3000 C
Разгледай и TSURINOYA RANGER 3000S
Разгледай и TSURINOYA RANGER 3000S
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Благодаря за отговора!
Едно уточнение само да направя - тези макари ги имам и затова върху тях ми е избора.
Едно уточнение само да направя - тези макари ги имам и затова върху тях ми е избора.
Е тогава не е проблем да пробваш и трите, и с която ти е най комфортно - тя е ! Успех!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз бих ти препоръчал Рьоби Екушима много съм доволен имам няколко,вече кой размер искаш и ти пасва сам прецени имат и резервна шпула https://megafishing.bg/product/1286/mak ... usima.html в момента даже е на промоция
kasmet