Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На Дунав
Модератор: Кърцата
На Дунав
Здравейте колеги,предстои ми първия излет с каравана и
мисля да е на Дунава в района около Козлодуй -Оряхово или
в района на устието на Искъра около село Байкал.
Ще съм много благодарен на инфо. за места на които мога да влезна с каравана.
Никога до сега не съм бил на голямата река и затова избрах сега там да ходиме на риболов и почивка семейно.
Благодаря предварително.
Ако има колеги наблизопо реката по това време ще се радвам да се запознаем.
По план график трябва да съм там между 11-12 до 15-16 този месец
мисля да е на Дунава в района около Козлодуй -Оряхово или
в района на устието на Искъра около село Байкал.
Ще съм много благодарен на инфо. за места на които мога да влезна с каравана.
Никога до сега не съм бил на голямата река и затова избрах сега там да ходиме на риболов и почивка семейно.
Благодаря предварително.
Ако има колеги наблизопо реката по това време ще се радвам да се запознаем.
По план график трябва да съм там между 11-12 до 15-16 този месец
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: На Дунав
Не е много сигурно,но в този период може да сьм си по село.Става вьпрос за Крушовене последното село преди Баикал.Ако избереш устието на Искьр може да се видим.Иначе мястото е супер,преди Баикал свиваш за Гиген,минава се по мост над Искьр,и от двете страни на моста има черен пьт които води до устието.По информация от преди 2 дена,в момента Дунав е подпрял реката,и в устието е като на язовир,никакво течение.
Вадят се морунаж,и дребна каракуда,дава се шаран и сом на иска тьрпение а и екземплярите не са от наи едрите по 1-2 кг.За бяла мрена, и щука няма отзиви.Това е от мен
Инфото е 100% достоверно.

Инфото е 100% достоверно.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Niki Nankov
- новобранец
колега откоя страна на устието мислиш да ходиш от към баѝкал или от към гиген .
Благодаря на колегата muerter ,искам да попитам удобно ли е за каравана/може ли да е до водата/
и от коя страна.Откъм Байкал или Гиген?
и от коя страна.Откъм Байкал или Гиген?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На самото устие е удобно ,но на дунавския бряг.Откьм Искьра не е много удобно за каравана,но там пьк има по голям шанс да хванеш риба.Е така си мисля аз
Иначе през Баикал има пьт покраи Дунава които е в продьлжение на доста километри нагоре по течението и има доста удобни места за каравана.То маи навсякьде е удобно
Но е наи добре да разпиташ местните рибари кьде има ями,сам трудно ще ги откриеш.А в плиткото шанса за голяма риба не е много голям
В момента в Баикал правят пристанището и покраи него е удобно за риболов,има и доста голям хотел-не знам дали работи вече.

В момента в Баикал правят пристанището и покраи него е удобно за риболов,има и доста голям хотел-не знам дали работи вече.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,за съжеление ще те разочаровам за това дали можеш да стигнеш до устието на р.Искър с каравана.Според мен от страна на с.Байкал нямаш никакъв шанс.Трябва да минеш по дигата,а качването и слизането от нея с нормална кола е истинско приключение,пък за каравана не ми се мисли.Ако капне малко дъжд си оставаш там за доста дълго време.Бях там преди 20 дни и видях как теглиха няколко коли с трактор,а аз вадих една с нивата.Според мен имаш някакъв шанс от страната на с.Гиген.За рибата е вярно,че дава по добре на Искър,а не на Дунав.Не разчитай на трофейни екземпляри,но каракуда (таранка така и викат там) и платика ще хванеш.Ако искаш по-вече подробности ми пиши на лични за да ти дам мобилния си телефон да звъннеш и да ти обясня за пътя.
- Niki Nankov
- новобранец
колега от страната на гиген неможеш да стигнеш до самото устие пролета изкарваха трупи пътя е целия в коловози и трапове от боксуване и теглене
а няма и хубави места от незнам на колегата информацията колко е достоверна от 18 до 30 съм обиколил всички хубави места от устието на искъра до устието на вита включително искъра от устието до крушовене само каракуди някоя платичка и не на последно място попчетата с големина на малкия ми пръст коитто непрекъснато ти ядат стръвта . имам приятели от гиген с коѝто съм израснал почети всеки ден са на искъра такова нещо с морунажите като изключим някои епизодични маломерни рибки няма . от страната на баѝкал можеш да стигнеш през самото село там ще питаш хората те ще ти обеснят как да стигнеш до устието заштото е доста сложно да ти обеснявам и незнам да ли ще ме разбереш а от моста по дигата е невъзможно да стигнеш . това е от мен колега надявам се да съм ти бил полезен с информацията и успех .
а няма и хубави места от незнам на колегата информацията колко е достоверна от 18 до 30 съм обиколил всички хубави места от устието на искъра до устието на вита включително искъра от устието до крушовене само каракуди някоя платичка и не на последно място попчетата с големина на малкия ми пръст коитто непрекъснато ти ядат стръвта . имам приятели от гиген с коѝто съм израснал почети всеки ден са на искъра такова нещо с морунажите като изключим някои епизодични маломерни рибки няма . от страната на баѝкал можеш да стигнеш през самото село там ще питаш хората те ще ти обеснят как да стигнеш до устието заштото е доста сложно да ти обеснявам и незнам да ли ще ме разбереш а от моста по дигата е невъзможно да стигнеш . това е от мен колега надявам се да съм ти бил полезен с информацията и успех .
Много благодаря за информацията колеги,да се надяваме на
добър излет и после ще пиша
добър излет и после ще пиша