Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на хищнициСмяна на тройки на воблери
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Смяна на тройки на воблери
Здравейте ,колеги !
Имам идея да сменям оригиналните тройки на Rapala tail dancer - 7 и 9 см ,с бели -т.н морски .Били доста по -усилени и леки .Оригиналните били меки и се гънели .
Ще сменям и халките .
Може ли да наруша баланса на воблера , има ли по-добра марка .Ако е ОК ,дайте идеи за тройки и халки -имена ,модели .
Изобщо Дора ли е идеята ,или да си стоя с оригиналните
Имам идея да сменям оригиналните тройки на Rapala tail dancer - 7 и 9 см ,с бели -т.н морски .Били доста по -усилени и леки .Оригиналните били меки и се гънели .
Ще сменям и халките .
Може ли да наруша баланса на воблера , има ли по-добра марка .Ако е ОК ,дайте идеи за тройки и халки -имена ,модели .
Изобщо Дора ли е идеята ,или да си стоя с оригиналните
Re: Смяна на тройки на воблери
Не ги сменяй ! На Rapala халките и тройките са добри... ! Иначе на OWNER са добри но нямаш нужда от смяна за мен.
Re: Смяна на тройки на воблери
Здравей! Смяната на тройките и халките на воблера може да повлияе на баланса и поведението му във водата, особено ако новите куки са по-леки или по-тежки от оригиналните. Ако избираш по-здрави морски куки, можеш да използваш марки като Owner или VMC, които предлагат качествени и усилени тройки. Важно е да подбереш куки и халки, които не променят прекалено много теглото и баланса на воблера. Пробвай с подобен размер и тегло на оригиналните за най-добър резултат.