Нелепа и странна захранка!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Нелепа и странна захранка!

Мнение от maycal »

Имам предвид захранка "Сезони" за шаран и други растителноядни риби.Не разбирам много от захранки, но тази ми направи доста добро впечатление като възможност за размесване, след това за оформяне на топки...Добре изглежда и на външен вид.Особеното и странното е, че в нея има червен оцветител, който се проявява едва когато захранката се смеси с вода-става интензивно червена! Проблемът е и, че и ръцете ми станаха трайно червени :shock: :cry: , и сега се чудя дали всъщност това не е комбиниран продукт-едновременно захранка за шаран и боя за оцветяване на великденски яйца! :o :lol:
Съветвам ви да ползвате тази захранка само с гумени ръкавици, ако искате да запазите естествения цвят на кожата на ръцете си!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Нелепа и странна захранка!

Мнение от Николай Неделков »

Ползвал съм я много пъти , но не , за да събера шарана , а УКЛЕЯ :shock: - прави чудеса , а и не съм имал проблем подобен на твоя :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

STEP-ягода-същата работа :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

И аз съм ползвал такава ,има и на други фирми.Но ,действително върши много добра работа за уклей/особено през студеното време/,но има такива и за платика.Аз си добавям за нея умишлено малко боя,червена ,но в твоя случай може да са поубъркали дозата :D Няма лошо ,само миенето.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”