Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Добра палатка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Добра палатка
Колеги имам палатка която е на около 30 години и вече трябва да се сменя.Палатките които се продават по Метро и други такива не ми вдъхват никакво доверие.Имате ли инфо откъде може да си купя добра качествена палатка.
-
- научил се да хвърля
Re: Добра палатка
Мойта е тази http://shop.fishing-mania.com/viewout_3.php?id=6492 побира 2 шаранджийски легла спокойно и между тях остава 50-60 санта.Приказка.
и е много стабилна.

мерси колеги ще ги огледам дано излезне нещо качествено .

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
тва е удобна палатка за мен,само не знам къде се продават вече и дали въобще ги има

- barutchiata ©
- Администратор
Много съм доволен от новата си палатка!Само където не я опънах като хората, ама като за първи път си е добре.Дават я като за 7-8 човека.Проблема е,че се поръчва от Хамерика и транспорта и качва цената.

barutchiata и на каква цена ти излезна ако не е тайна ,казват че Американските са по-добре,от какъв материал е дъното
Това е добър избор за качествена палатка за малко пари, при това доста лека:
http://stenata.com/?itemID=381&groupID= ... arch_word=
http://stenata.com/?itemID=381&groupID= ... arch_word=
И аз живо се интересувам от палатка такъв размер и модел, баруте, дай малко повече инфо моля!nedved3 написа:barutchiata и на каква цена ти излезна ако не е тайна ,казват че Американските са по-добре,от какъв материал е дъното
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Zako
- ще става разбирач
Ето снимки на моята. На вид е подобна. Купих я от МЕТРО и съм доволен. А и цената и беше добра.toshko написа:И аз живо се интересувам от палатка такъв размер и модел, баруте, дай малко повече инфо моля!
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
добре де на каква цена е и с тази палатка от метро имаше ли проблеми когато завали дъжд
Тези палатки в метро са около 200 и малко лева, при промоция отиват на 180-190. Аз имам няколко такива и при дъж са без проблем, а и да ти кажа честно никога несъм окопавал и несъм имал проблем. Най-голямата я ползвам в родопите и съм преживял доста бури и са били ОК. Отгоре мятам по едно платнище от сините - пак от метро и съвсем няма проблем, това го правя по-скоро да ми е по-топло нощем. Това което неми харесва е малкото предверие, търся палатка с предверие поне 2,5 на 3 метра и височина поне 2м.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Zako
- ще става разбирач
На тази предверието и е 2,20/3,60/1,90м. Единственото неудобство е ако пуснеш сенника и го закопчееш, но пак се събират масата и четирите стола от снимките. Досега съм го затварял един път, защото валеше и имаше насрещен вятър. Иначе за мен е достатъчно широко. Лично мое мнение.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!