Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Варна ???
Модератори: emo vasilev, alekst
- Local
- учете се от него
Варна ???
Колеги искам да знам какво е положението на 1ва буна във Варна и Пристанището . От утре до четвъртък съм във Варна и искам да похващам малко рибка
. Ако може и колега Durumov да се включи ще съм му много благодарен . Знам че това му са едни от любимите места. Благодаря предварително. 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
обади се на 0888/009195 да видим
аз от 9,00 до 18,00 съм на работа все пак...обаче всяко действие има ...свое противодействие
...и още нещо...тая 1ва буна, ми я измисли бат'Милен - обича числото ЕДНО,човека.
Ти по-точно ги брой наопаки - те всъщност са - от Юг на Север - 1ва;2ра;3-та; и 4та, което не е много буна, ама нейсе. Та аз си ходя на най-близката и по-Северна 3та, ама не бъди съвсем сигурен

аз от 9,00 до 18,00 съм на работа все пак...обаче всяко действие има ...свое противодействие

...и още нещо...тая 1ва буна, ми я измисли бат'Милен - обича числото ЕДНО,човека.
Ти по-точно ги брой наопаки - те всъщност са - от Юг на Север - 1ва;2ра;3-та; и 4та, което не е много буна, ама нейсе. Та аз си ходя на най-близката и по-Северна 3та, ама не бъди съвсем сигурен

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
стига, ве, има един софиански...аз да не се казвам бунатански...
1ва, че 1ва....какво ти е заяла скоростната кутия на тая 1ва, чак толкоз.
Ама ще взема да ида...и без това са преместели знака :
чак до нея...така , че май може с кола...ши я видя тая работа накрая

1ва, че 1ва....какво ти е заяла скоростната кутия на тая 1ва, чак толкоз.
Ама ще взема да ида...и без това са преместели знака :

чак до нея...така , че май може с кола...ши я видя тая работа накрая

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ми даааа... имам и много бръмбари в главата...колко му е.
акъл море...ама глава - шамандура... лашка ма вълната- люлея са, ама не падам.
...да бяха 2 дка. на Приморско...щеше да видиш тогава. Щях да паркирам водното си колело до яхтата на бате Здравко... биг брадъра, нищо не знайш ти...
Белеет парус одинокий... - таз знайш' ли я ?
акъл море...ама глава - шамандура... лашка ма вълната- люлея са, ама не падам.

...да бяха 2 дка. на Приморско...щеше да видиш тогава. Щях да паркирам водното си колело до яхтата на бате Здравко... биг брадъра, нищо не знайш ти...

Белеет парус одинокий... - таз знайш' ли я ?

Ех мечти...и аз искам да паркирам ТРАБАНТА до някой Ролс ама нейсе...и така ми е добре,само да кълве рибата...Да беше ме видял вчера,стоя на стола,три тръчки пред мен и...тишина...до мен и те...колегите мълчат...само смрад на развалена риба се носи на Рибното пристанище...защото сме около трабата по която пускат цацата до цеха...смрад,горещина , но никой не си тръгва...така до ракиено време... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
паркирай го, бе, ко му мислиш...ТРАБИ е екзотика...а РОЛСа лукс.
Екзотиката и лукса вървят някъде ръка за ръка, но...все пак едното е естетическа категория, тъй да се каже...а другото материална.
Нека да умре от яд, че му липсва естетиката, РОЛСа.
Общо взето като се имат в предвид 3те нива на възприятие - 1.информационно 2.художествено 3.естетическо. ..., Вие не сте си и мислели, че ще държите всъщност 3тото ниво за оная му работа.
Много общото с марката BMW всъщност е абривиатура на нашеското/родното/милото изречение с дъх на кисело зеле:
Бумажно Моторно Возило - БМВ.
Бъдете Горд, мистър Бат'Милен
кат' Фидел Кастро на реч за 102рата годишнина...

Екзотиката и лукса вървят някъде ръка за ръка, но...все пак едното е естетическа категория, тъй да се каже...а другото материална.
Нека да умре от яд, че му липсва естетиката, РОЛСа.

Общо взето като се имат в предвид 3те нива на възприятие - 1.информационно 2.художествено 3.естетическо. ..., Вие не сте си и мислели, че ще държите всъщност 3тото ниво за оная му работа.
Много общото с марката BMW всъщност е абривиатура на нашеското/родното/милото изречение с дъх на кисело зеле:
Бумажно Моторно Возило - БМВ.
Бъдете Горд, мистър Бат'Милен

кат' Фидел Кастро на реч за 102рата годишнина...

- wohim
- научил се да хвърля
Здрасти колега, вчера около 18-18.30 ч. нагледах риболовният процес по всички буни и вълнолома. Наличните колеги (общо 20-тина за цялото крайбрежие ) упражняваха глаголи като пуша, седя, чопля - други тренираха движения по изстрели с бомбарди и чепарета.Local написа:Колеги за мен 1ва буна в Варна си е тази от рибния ресторант Тамбукту нагоре малко . За нея питам и за пристанището имате ли малко инфо , защото гледам бая готин диалог сте заформили![]()
.
С две думи - ялова работа. Така, че сам си прави изводи, понеже искаш да хващаш риби. Ако си само за тръпката - тогава това е твоето време и място. На Писател (х-л Ной), на Златните, На Галата също ходят колеги - но какво е положението там -

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
wohim написа:Здрасти колега, вчера около 18-18.30 ч. нагледах риболовният процес по всички буни и вълнолома. Наличните колеги (общо 20-тина за цялото крайбрежие ) упражняваха глаголи като пуша, седя, чопля - други тренираха движения по изстрели с бомбарди и чепарета.Local написа:Колеги за мен 1ва буна в Варна си е тази от рибния ресторант Тамбукту нагоре малко . За нея питам и за пристанището имате ли малко инфо , защото гледам бая готин диалог сте заформили![]()
.
С две думи - ялова работа. Така, че сам си прави изводи, понеже искаш да хващаш риби. Ако си само за тръпката - тогава това е твоето време и място. На Писател (х-л Ной), на Златните, На Галата също ходят колеги - но какво е положението там -Не мога да ги видя с бинокъла
![]()
![]()
Следобед може и да е било така но сутринта до 11 и 30 имаше 3-4 пасажа илария по 10-15 см парчета и аз и още 3ма от 6 до 11 и 30 накъсахме иларията 80 парчета даже съжелявам че не си зех кепа направо с него да ги вадя !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
брат4ет, знайш'ма добре...за председател на клуб "МЕРСИ РИБО" се глася азbatmilen написа:Бре ДУРУМЕ ти май освен да снимаш и речи можеш да държиш...с тия дадености/като се има впредвит,че и на спор държиш/ готов си за ПРЕДСЕДАТЕЛ на риболовен клуб"МОРСКИ ВЪЛЦИ"...

...аз хляба си вадя с говорене, с писане, ....снимането не ми е работа, ама и т'ва правя като се наложи - и по-добре от тия дето им е работа, ....к'во да прай'ш, батМилене, занаята ми е дипломиран. След 20 г. стаж то не ти е професия само - то става диагноза

тц...тц...тц.........kalkan4o написа:10 - 15 сантиметрови парчета...
Ах, този kalkan4o, добре ли ги премери с линийката колко са дълги...ако вярно си мерил, тая маломерната риба да я върнеш обратно от там откъдето си я взел

- под 22 см. илария не се признава