Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шабленското езеро от към Езерец
Шабленското езеро от към Езерец
Здравейте колеги, вчера бяхме на Шабла да пробваме щуките, но въпреки шесте часа през, които въртяхме всевъзможни блесни, воблери и силикони хванах само една малка щукичка. Времето беше ужасно, дъжда, вятъра и студа не си отидоха през цялото време. Бяхме отишли с жените и те горките ни чакаха през цялото време в колата заради времето. Ама така е на всеки риболовец малко поне го перат лимките
, ама без труд нищо не се постига. Ето и малко снимки от вчра. Поздрави и наслука на всички.

- dobromir_bo
- новобранец
Re: Шабленското езеро от към Езерец
Рибаря си е рибар , няма дъж , няма студ е тва е.На дъно за друга рибка пробвахте ли ?
Не сме пробвали колега, то в това време не ни се и занимаваше. Приготвих една въдица на тапа, ама не можахме рибки да си хванем и така само със спинингите. А да те питам там с лодка разрешено ли е, щото видях двама с една гуменарка бяха застаналли на отсрещната страна в тръстиката.
- dobromir_bo
- новобранец
С лодка не е разрешено , но аз си разпъвам въдиците и бързо навън . Тези ако спокойно са си ловили значи са от месните , а те имат имунитет против актовете .
Ееее ми дай и ние да си извадим такива имунитети
.
А от страната на Шабла как са местата, аз и там не съм ходил.
Мислим до забраната поне още веднъж да отидем там.

А от страната на Шабла как са местата, аз и там не съм ходил.
Мислим до забраната поне още веднъж да отидем там.
- dobromir_bo
- новобранец
Oще като излезеш от Шабла в дястно има складове , минах покрай тях и по черно покрай нивите сигнах до мисля , че беше помпена станция. В канала до станцията няма проблем да се лови , но на мен не ми харесва , а от дястно на канала е баш езерото , само папур .На плувка става , но повечето е дребно .Един дядо каза , че понякога водата се обръща и мисината се късала . От към Крапец не съм ходил , познат ми каза ,че колата оставала доста далече .Това което ти пиша сега е от преди 3 години .
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Трява пак да се пробва преди забраната при всяко положение. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.