Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Долни Богров
Колеги!
С радост мога да съобщя,че щуката започна да кълве по интензивно на гьоловете на Долни Богров!
Днес бях на малък гьол,зад големия от ляво на кариерата и пред мен извадиха 3 щуки,а аз изтървах една на финала
Поради ниското ниво на водата на тапа не пипаше(явно се плаши от тапите),но за сметка на това на изкуствени примамки дава добре
Две от щуките днес бяха извадени на блесна и една на воблер,изпуснатата от мен също беше на воблер!
С радост мога да съобщя,че щуката започна да кълве по интензивно на гьоловете на Долни Богров!
Днес бях на малък гьол,зад големия от ляво на кариерата и пред мен извадиха 3 щуки,а аз изтървах една на финала

Поради ниското ниво на водата на тапа не пипаше(явно се плаши от тапите),но за сметка на това на изкуствени примамки дава добре

Две от щуките днес бяха извадени на блесна и една на воблер,изпуснатата от мен също беше на воблер!
Re: Долни Богров
от къде тоз късмет !!!! оня ден се убих да въртя и ни един удар

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
-
- вече хвърля и на тежко
Всичко зависи от деня и късмета 

и аз ходих за 3 часа в неделя на голямия
един празен удар и една към 1.200-1.400кг естествено върната да расте
един празен удар и една към 1.200-1.400кг естествено върната да расте
- MITKO70
- кандидат преподавател
Миналия вторник в дъжда бях на Богров/голямия гьол/3-4ч.нищо ,само водорасли.Та се преместихме на Чепинци и там горе долу добре в сряда,после много дъжд.Бяхме 3 дни.
Голямия е от дясно на пътя посока Богров,от ляво му е платения,от дясно има още един по-малък."Зад големия"-там почти е опряла кариерата на Кривина,има някакъв малък гьол,за него ли казваш?Или може би за този дето се пада срещу голямия гьол ,от към платното за София и не се вижда от пътя.Много гьолове там ,да се чуди човек за кой става въпрос 
Пак не се разбира на кой гьол си билivanminkov1981 написа:Днес бях на малък гьол,зад големия от ляво на кариерата

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Точно за него става въпросГолямия е от дясно на пътя посока Богров,от ляво му е платения,от дясно има още един по-малък."Зад големия"-там почти е опряла кариерата на Кривина,има някакъв малък гьол,за него ли казваш?

Днес излезнаха още две(за жалост малки)щуки,който отново бяха хванати на воблер и си плуват обратно в гьола