РЕКА ИСКЪР СОФИЙСКО?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

РЕКА ИСКЪР СОФИЙСКО?

Мнение от lubenov2 »

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ДНЕС БЯХ ДО НИВИТЕ В С.ГЕРМАН И ТАМ СЕ ПООГЛЕДАХ ЧЕ РЕКА ИСКЪР Е СПРЯНА И ПРОСТО ОТИДОХ ДА ОГЛЕДАМ НЯКОЛКО ВИРЧЕТА И ТАМ СЕ НАТЪКНАХ НА ПАСАЙИ ОТ КЛЕН И ЧЕРВЕНОПЕРКА,НО НЕ ЗНАЯ ДАЛИ 6ТЕ БЪДЕ АКТИВНА И УТРЕ МИСЛЯ ДА ОПИТАМ КЪСМЕТА СИ ТАМ И АКО РИБКАТА Е АКТИВНА С РАДОСТ ЩЕ ИНФОРМИРАМ ВСИЧКИ ВАС :D СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ :wink:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: РЕКА ИСКЪР СОФИЙСКО?

Мнение от hristotihov »

ще стискаме и на краката :lol:
нямам живарник
Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

Мнение от lubenov2 »

колега можеш ли да ми дадеш някои друг съвет защото предполагам тук повечето сте по компетентни от мен понеже аз сум начинаещ? мисълта ми е примерно да ми обясниш за такъма които ми е нужен за утре. аз си мислех да връзвам телескопче без водачи и да е без повод кордата.кажи ми мнение ако нямаш нищо против разбирасе
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

Колега използваи търсачката ,стига да имаш желание ще намериш,има доста подробни неща.Изображение

Поздрави.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Телескопа без водачи е добре, ама сложи повод с дебелина около 0,10 / 0,12 и лека плувка 1-2 грама, купи си бял червей, варено жито, торен червей и един пакет захранка за река. Малко вероятно е да кълве рибата, която виждаш, по простата причина че и тя те вижда. Потърси по-дълбоки и големи вирове. Това за търсачката също е добър съвет :wink:
нямам живарник
Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

Мнение от lubenov2 »

благодаря много колега нямам търпение да стане 6-7 сутринта зада ходя да разспусна малко на реката . утре ще напиша резултата като се прибера и ако има успех ще снимам :D
Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

Мнение от lubenov2 »

Колеги ето го и резултатът от днешният ден : 2бр.БАБУШКА,3бр.КОСТУР,13бр.ЧЕРВЕНОПЕРКА и 2бр.кротушка (около 1 килограм общо) не беше зле но трябва много захранка и здрави нерви! изводът е че нивото е много ниско и почти нчма вирче в което умело да се прикрием!не сум дуволен от нивото на реката и изпопадалите дървета в чийто клоно постоянно закачаш.но не се и оплаквам защото направих едно добро разпускане! :P
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

не е зле колега :smt023 , а снимки няма ли?
нямам живарник
Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

Мнение от lubenov2 »

ми колега нямам снимки защото рибетата бяха малки и ги пуснах да живуркат а на реката не си носех апаратче :D най едрото беше 250 гр. някаде - бабушка . можеш ли да ми споделиш за нчкой по даровит гьол около сф? искам и неделя да се поразтъпча нанчкаде
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Огняново, ама е на 30-40 км.
нямам живарник
Аватар
lubenov2
новобранец
новобранец

Мнение от lubenov2 »

благодаря много в неделя сум там да видиме какво ще излезе и този път ще снимам обещавам :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”