Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

globe
Модератор: sapuna
- MIR4EV
- ще става разбирач
globe
някой има ли представа що за марка е това-GLOBE-вчера си закупих едно такова болонезе-6м-300гр -днес ще го пробвам в работна обстановка по р искър но ми се ще да знам що за марка е това-благодаря ви предварително и наслука

-
- разбира нещата
Re: globe
Китайска е , но за парите си е перфектна. 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- maycal
- ще става разбирач
И аз мисля така.Друг въпрос е, че според някои хора, няма гаранции, че самите китайци или други, няма да спекулират с името и на тази марка, и съответно да произвеждат стоки , слагайки злоумишлено върху им нейното име!??takezo написа:Китайска е , но за парите си е перфектна.

-
- разбира нещата
Толкова е ..излишно е да се спори ,CAVERN написа:....... е това-GLOBE-вчера си закупих едно такова болонезе-6м-300гр -...........
Мина ли през кантар?

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- daniel_g
- разбира нещата
Абе тва глобе, болонезата на 6м. - гледах го отдавно , ми то още като я хванеш и провисва. Доста е мека и мноогоо гъвкава. Но за тези пари е суперрр !!! Трябва да се види как се държи по време на риболов. Дали като е по-мека и доста дълга като се лови на дистанция и се засече няма ли да има много откачания и тн.....
-
- разбира нещата
Работи си перфектно , и не провисва , серията е НЮ ХЪНТАР .
Олекотена версия на ГЛОБЕ - ИМПАКТ
Олекотена версия на ГЛОБЕ - ИМПАКТ

Факт !
- MIR4EV
- ще става разбирач
не случайно съм написал 300гр-добре айде не еточно 300 а 306гр и изобщо не е меко днеска го пробвах на роман ама се отчете само с няколко мерни кленчета-като за 72кинта не е въобще зле за сравнение-тика сигнал -6м е 232гр ама е 240лв
-
- разбира нещата
MIR4EV написа:не случайно съм написал 300гр-добре айде не еточно 300 а 306гр и изобщо не е меко днеска го пробвах на роман ама се отчете само с няколко мерни кленчета-като за 72кинта не е въобще зле за сравнение-тика сигнал -6м е 232гр ама е 240лв
Това казах и аз ,

Факт !
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
GLOBE NEW HUNTER 600 болонезе дори ако го претеглиш без предпазителя на водачите е около 294 гр. Казвам около понеже има производствен толеранс. В сравнение с IMPACT-а 435 гр и EVOLUTION-а 445 гр, NEW HUNTER-а е най-олекотения вариант на фирмата. Учудване предизвика единствено цената, която си се навил да платиш 72 лв
Евала на колегите!
С риск да се саморекламирам, при нас цената е около 40. Дори и 7 лв да платиш транспортни, пак е по-евтино ...

-
- учете се от него
Не знаех че Ню-Хънтърите са на ГЛОБЕ , държал съм в ръка директни седмица и осмица и боло шестица и петица. Виждал съм доста пъти и директните на колеги как "работят" .Според мен , серията е перфектно съотношение на тегло-качество-цена

- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
Да. И Line Winder го имат модела New Hunter само че има по едно B пред цифрата, както е при GLOBE директните.IDA написа:Не знаех че Ню-Хънтърите са на ГЛОБЕ , държал съм в ръка директни седмица и осмица и боло шестица и петица. Виждал съм доста пъти и директните на колеги как "работят" .Според мен , серията е перфектно съотношение на тегло-качество-цена![]()
![]()
Последно време доста продукти на фирмата " глобе " заляха БГ пазара.Аз също имам едно Ню Хънтърче с къса сглобка.По-скоро е като спининг.Държах онзи ден една болонеза с въпросната марка с дължина 5 метра и ми се стори доста лека,но отпред е като макарон.За тези пари мисля,че е най-доброто,но не може да се прави сравнение с болонезите на тика примерно.За директните нямам наблюдение.
TICA FAN
- каридата
- учете се от него
Наистина за парите си са си много добре.Лично яз имам 6 и 7 метрови директни и си дърпам риби с тях.Обаче много се тваря на това че не отговаря на посочините размери(дължина).Например болото на 6 метра е 5,60метра.И дефакто ако е точно 6 метра няма да е 300грама а примерно 330-350гр.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''