Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Марица 11.11.08
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- enduro51
- ще става разбирач
Марица 11.11.08
Здравеите . снощи с компанията решихме да направим нощен спининг и най удачно ни беше да се пуснем до реката коят и без тва ни беше на 5 мин път пеш.В 20:00 бяхме се паркирали под Моста (познат на някои от спинингистите в форума) след 1-но часово въртене без интерес от страна на рибите настъпи 15 минутно затишие с по цигара и кафе . след паузата на 4-то хвърляне имахме изненадващо неочакван удар и отново изумление 3.300 бяла риба . Снимки в галерията ми ,съжалявам за лошото качество но са правени с праисторически телефон

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Марица 11.11.08
Туй е добре - похвално .. Аама аз ли съм в грешка или нощния риболов е забранен ... ?
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво за бялата,но....sandista написа:Туй е добре - похвално .. Аама аз ли съм в грешка или нощния риболов е забранен ... ?
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- enduro51
- ще става разбирач
съжалявам но не се замислих съобразно това пък и до 22:00 си бяхме вече на топличко 

-
- вече хвърля и на тежко
Не си в грешка....sandista написа:Туй е добре - похвално .. Аама аз ли съм в грешка или нощния риболов е забранен ... ?

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- enduro51
- ще става разбирач
съжалявам за некомпетентността
удряите катинара ако е нужно

Точно така,нощният риболов е забранен.Затова на яз.Искър след 22.00 часа всички прибират въдиците и гледат тъжно към водата!!!!!!!!!!!
- indalo
- фен клуб-скобар
И не само там.kume написа:Точно така,нощният риболов е забранен.Затова на яз.Искър след 22.00 часа всички прибират въдиците и гледат тъжно към водата!!!!!!!!!!!

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ceno cenov
- разбира нещата
Браво идеална бяла си хванал. Другия път се постарай със снимките. Такъв трофей си заслужава малко главоблъсканица с фотоапарата
въпреки че последния път когато снимах с цифровия се оказа че вместо снимка съм врътнал 10 мин. клипче на джоба си.
ПП:Се си мисля, че голяма част от потребителите на форума ловят риба само пред РС-то.

ПП:Се си мисля, че голяма част от потребителите на форума ловят риба само пред РС-то.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Бабаитлък...Marco Polo написа:Аз пък от пред монитора да си попитам - тази тема какво ми показа? Стратегия? Тактика? Примамки? Майсторлък? Лицеприятни снимки? Нещо друго?ceno cenov написа:ПП:Се си мисля, че голяма част от потребителите на форума ловят риба само пред РС-то.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Добра риба !
Жалко че се стъмнява толкова рано ..........
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колегата маи искаше да ни напомни,че живеем в такова общество,където да нарушаваш закона си е героиство,а всички,които не го правят са будали...Е аз нека да съм будала,но не съм съгласен....Та това е...ceno cenov написа:Браво идеална бяла си хванал. Другия път се постарай със снимките. Такъв трофей си заслужава малко главоблъсканица с фотоапаратавъпреки че последния път когато снимах с цифровия се оказа че вместо снимка съм врътнал 10 мин. клипче на джоба си.
![]()
П.П. Все пак да не забравяме,че живеем в такава субкултура в която да си тарикат и да правиш нещо нередно е подвиг-аз обаче адмерирам всеки,които извърши по-големия и каже 2-3 думи на тези хора...

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво момчета хубава риба 
А тези който обвиняват колегите , че съвсем спортсменски са си хванали рибата да отидат да се репчат на тези който съвсем в законовите норми са минали после с тока и мрежите и са обрали останалото
Че закона е врата в полето е ясно за всички, а че е недомислен още повече . Де всички да не го спазваха така ..

А тези който обвиняват колегите , че съвсем спортсменски са си хванали рибата да отидат да се репчат на тези който съвсем в законовите норми са минали после с тока и мрежите и са обрали останалото

Че закона е врата в полето е ясно за всички, а че е недомислен още повече . Де всички да не го спазваха така ..
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- ceno cenov
- разбира нещата
Хубаво ми се сърдите за мнението ми ЗА нощния риболов, но все пак смятам, че хората които не ходят на нощен риболов са меко казано аматьори. Oсвен да биете по копчетата на клавиатурата едва ли можете да кажете нещо ценно на истинските риболовци-отделящи голяма част от свободното си време на хобито, че даже и нощите, вместо да си легнат до жената.