Имам питане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Имам питане

Мнение от georgi30 »

Колеги задавам си следния въпрос кои е прав и кои е крив.Днеска минах през един язовир / имена няма да споменавам/ мургавите братя го търмъчат здраво ама наистина здраво.Вадят добри риби наистина.Спрях и питам един от братята защо така бе брат.Тои обаче бръкна в джоба а ми искара риболовен билет годишен на негово име абсолютно оригинален.И ми казва така добре защо аз искарах годешен билет точно за този язовир след като язовира го спуснаха почти до края и остана една локва и на нищо не излиза нито на плувка нито на дъно.Язовира е испуснат уж заради някъв развален кран а всъщност вечер точно тия който са испуснали язовира пускат там мрежи със сигурност.Е кои в случая е прав според вас дали черния брат или наща скапана държава и в неино лице разни ИАРИ и тем подобни.
Георги Тенев
Nedeltcho Delev

Re: Имам питане

Мнение от Nedeltcho Delev »

Гоше що се в разни бе брат,има един раздер"БРАКОНИЕРИ" :idea:
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Зная батка че има такъв раздел но вече си задам въпроса кои е за този раздел.Кажи твоето мнение.
Георги Тенев
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

тия са педераси :axe: :axe: :axe: :axe:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Единственото което можеш да направиш е да избягваш подобни водоеми,аз вече съм задраскал на картата няколко от любимите ми язовири :|
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”