НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА СКОБАРА

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

m_deyanov
новобранец
новобранец

НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА СКОБАРА

Мнение от m_deyanov »

АЗ СЪМ ГОЛЯМ ФЕН НА СКОБАРА НО НА ДУНАВА НЕ СЪМ ХОДИЛ НИКОГА НЯКОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ БЛАГОДАРЯ
боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

Колега, има достатъчно инфо по темите из форумите. Общо взето дунавският скобар е много по лесен от тези във вътрешинте реки. Въпреки, че все още е активен на места, в момента по Дунава ако ходиш наблегни на хищника и бялата мряна. Иначе най-скобарските места са около Видин и нагоре по течението.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Колега, има достатъчно инфо по темите из форумите. Общо взето дунавският скобар е много по лесен от тези във вътрешинте реки. Въпреки, че все още е активен на места, в момента по Дунава ако ходиш наблегни на хищника и бялата мряна. Иначе най-скобарските места са около Видин и нагоре по течението.
Боби, ще те поправя малко: скобарски места по Дунав дал Господ не само около Видин. Особено тази година го има буквално навсякъде. А що се отнася до това "все още е активен на места" :shock: трябва да кажа, че сега е най-доброто време за скобар по Дунав. Вярно в началото на лятото излизаше доста риба, но дребна (200-300 гр.), докато сега е сезона на едрите цепеници (понякога над 1 кг.). Така че място за колебание няма :wink:
За хищниците и мряната съм съгласен - сега е момента, въпреки че първите се ослушват яко :evil: . За сметка на това на доста места все още излиза шаран, най-често с размер 1,5 - 3 кг.
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”