Гадни бракониери

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bay asen
новобранец
новобранец

Гадни бракониери

Мнение от bay asen »

Приятели искам да ви разкажа на какво попаднах днес.Бях на канала на Новоселци да проверя информация достигнала до мен , а именно риболов на едра таранка.Найстина информацията бе вярна ,излизаха таранки от порядъка на 400/500гр.Но това което ме ядоса много се случи по късно.Към 1часа реших да проверя и друга информация отнасяща се за рибололва на таранка.Слязох на Мандрата в заливчето под гробището на Новоселци.Заметнах въдиците и зачаках.По едно време едната плувка тръгна нанякъде , засичам и нещо твърде , твърде тежко опъна влакното.Мрежа около стотина метра и пълна с едри таранки .Вдигнах веднага GSM и опитах да звънна на ИАРА ,но уви батерията ми падна.Утре пак съм там и първата ми работа че бъде да проверя дали мрежата е още там , и да се обадя на ИАРА.Не знам дали ще има смисъл но ще пробвам
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Гадни бракониери

Мнение от S.Koychev »

То там винаги е имало и ще има, докато не се засили контрола ( в което се съмнявам) , аз в събота ходих до Тръстиково там е пълно с парашутисти, ама си ловят спокойно и никой нищо , така е като пичовете от ИРА бездействат :(
Ribarche
bay asen
новобранец
новобранец

Мнение от bay asen »

То и на Новоселци парашутистите са много .Днес видях поне 4/5 под моста
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Ама мрежата изкара лия :?:
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Ако не знаеш, ето така се прави:
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

bay asen написа:Приятели искам да ви разкажа на какво попаднах днес.Бях на канала на Новоселци да проверя информация достигнала до мен , а именно риболов на едра таранка.Найстина информацията бе вярна ,излизаха таранки от порядъка на 400/500гр.Но това което ме ядоса много се случи по късно.Към 1часа реших да проверя и друга информация отнасяща се за рибололва на таранка.Слязох на Мандрата в заливчето под гробището на Новоселци.Заметнах въдиците и зачаках.По едно време едната плувка тръгна нанякъде , засичам и нещо твърде , твърде тежко опъна влакното.Мрежа около стотина метра и пълна с едри таранки .Вдигнах веднага GSM и опитах да звънна на ИАРА ,но уви батерията ми падна.Утре пак съм там и първата ми работа че бъде да проверя дали мрежата е още там , и да се обадя на ИАРА.Не знам дали ще има смисъл но ще пробвам
Колега един съвет от мен аз тъка си върша работата от няколко седмици относно бракониерите и има резултат влез ТУК правиш си рег и пишеш нявсякъде където пише Бракониери няма начин някой да не ти обарне фнимание А тук има хубаво инфо ТУК
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Утре пак съм там и първата ми работа че бъде да проверя дали мрежата е още там , и да се обадя на ИАРА
Май туй време ракиите са в повече и няма кой да чете.То там една таранка трудно се вади (големи са и по кило има) а 100 метра мрежа.........А относно това което е написал колегата си е напълно вярно.И аз бях на този канал преди около месец , имаше нагли типове които хвърляха парашути направо върху плувката ти.Ама със 100 метра мрежа направо са се осрали.Само :ANAL: :ANAL: :ANAL: и :axe: :axe: :axe: :axe: заслужават такива алчни хора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
sgerrard
новобранец
новобранец

Мнение от sgerrard »

Според г-н Кадиш, шефа на ИАРА Бургас, "парашутистите", не са заплаха, казвал ми го е лично в случаен разговор, докато чаках за подновяване на билета, иначе не се познаваме. Местата най-често посещавани от бракониери на Мандрата се броят на пръсти, останалото е въпрос на желание да се свърши работа.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

shtilio написа:а 100 метра мрежа...
Братко тва е малка мрежа даже миниатюрна в сравнение с колометрите коити са по навътре и трудно ще ги достигнеш и изтеглиш с въдица......Просто за Бургаската ИАРА нямам думи.И преди съм писал как бях свидетел касетка с мандренска риба(смес-какаруда,червеноперка и т.н.)се продаваше за 2лв. и хората ги взимт за да хранят прасетата с нея.Схемата по която се обезрибява водоем е следната-Оня отива и си вади разрешение за промишлен риболов(не съм сигурен за израза) плаща такса и има право да пуска 100 или 200м мрежа(не съм сигурен,май беше 100)ама я се сетете дали пуска само тая мрежа....пускат се километри!!!!На Мандрата действа тази схема.
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Сега вече е забранен за промишлен риболов, НО пак си хвърлят мрежите :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

Каква ИАРА бе колега? Има ли такъв дзвер :D :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”