Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен излет
- ElGato
- научил се да хвърля
Успешен излет
Колеги нека и аз да се похваля малко , в събота и неделя направих хубави удари - 6 щуки , най малката беше 2 кг. а най голямата 2,950 , хванах ги на река Въча , на блесна и на жива рибка 

Работата е за хора , които не ходят на риба 

- ElGato
- научил се да хвърля
а и забравих да кажа , някъде към 18 00 часа тамън се каних да си ходя удари още една щука, засяках и щуката подскочи около 30 см над водата , направо се опулих , тва сигурно беше бабата на щуките които хванах , после с един удар и скъса кордата и отплува , седях втрещен 5 мин. , не знам колко кила беше ама беше огромна , ся правя планове за събота и неделя да я уловя 

- ElGato
- научил се да хвърля
Хвърлих две въдици на перо , стръв беше каракудки ( мноо ги кльопат щуките ) значи тежко олово и тапа , на 20-30 см. от оловото сложих вирбел и на него отстрани закачис стоманеният повод с една тройка и на него рибето , така рибката спокойно може да се върти в кръг без да влиза в треволяка . Третата въдица беше на блесна-Mepps , жълта , въртелива(става също и клатушка) , общо взето това беше. 

-
- научил се да хвърля
Re: Успешен излет
Браво!Другата седмица да се похвалиш с баба им!ElGato написа:Колеги нека и аз да се похваля малко , в събота и неделя направих хубави удари - 6 щуки , най малката беше 2 кг. а най голямата 2,950 , хванах ги на река Въча , на блесна и на жива рибка