Спинербайт/байтспинер/ ....нещо повече?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Спинербайт/байтспинер/ ....нещо повече?

Мнение от iogo »

Здравейте запалени спинингари,
искам да подхвърля една тема която ме интересува много.
Става дума за спинербайтите или байтспинерите /все едно/.
Нека всеки който има някакъв опит с тези примамки да сподели опита си, за начина на водене, рибите които се ловят с тях и всичко свързано с тях.
Аз лично ползвах едно малко спинербайтче от един комплект туистери на Robinson с което хващах някой друг костур, но го скъсах.
После си купих един на Storm с доста по-големи габарити, като го пробвах за щука и бяла риба но нямях успехи. :smt026
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Колега, и аз от известно време се каня да опитам с тази примамка, но не успявах да я намеря, даже при пътуванията ми извън страната в някои магазини не знаеха какво представлява.Имах намерение и да сия направя сам, образци имам достатъчно.
По принцип се използва в силно обрасли водоеми, тъй като е с единична кука, покрита така, че да не се закачва много, а и самата кука е обърната нагоре и над нея е другото рамо, което я предпазва допълнително.
Аз ще го изпробвам за щука, но може би през пролетта, когато излезе по плиткото и се появят и треволяците.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Здрасти колега,
с по-големи габарити подходящи за щука и бяла риба ги внася Орозов на Storm/rapala/ и можеш да ги намериш в риболовния магазин на площад Възраждане/София/. :lol: :lol: :lol: :lol:
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Благодаря, знам го магазина, но от тебе разбрах, че има и спинербайтове на Storm там!
Ще ги пробвам.Успех!
joro_olympus
новобранец
новобранец

Мнение от joro_olympus »

Отдавна имам спинингбайтове, много е интересно - особено, че под мостовете в Белград е много популярен. У нас го пробвах на щукарските си места и нямах успех. При оспининговане на водоема при тематичен лов на един вид риба - ЩУКА съм склонен да опитам всичко. Казвам резултатите в личен план само на бира :D :D :D
За тази година - толкоз...
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Съгласен съм!Време е за тъмно пиво!А и каква мъгла е паднала...
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”