Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде за щука?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Къде за щука?
Някой може ли да ми даде предложение къде да отида за щука? Няма значение на колко км от София е!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря ви колеги за предложенията!
Замислям се дали да не отида на Огоста, но никога не съм ходил към тази област и не знам дали ще се ориентирам. itso, може да ми кажеш къде да отида.
Леко се замислям и за р. Въча, но ако пак изпуснат толкова язовира, ще трябва отново да си тръгна, а това означава да мина (отново) 300 км за нищо. 
Замислям се дали да не отида на Огоста, но никога не съм ходил към тази област и не знам дали ще се ориентирам. itso, може да ми кажеш къде да отида.

-
- научил се да хвърля
Djuka, за Огоста посоката ти е Враца през Ботевград, в самата Враца, след ж.п.гарата има кръгово и табела за Оряхово - това е пътят, минава се през Борован и като стигнеш Мизия, хващаш за Гложене, мостът е съвсем близо, от него тръгваш срещу течението, може и от двете страни.Ако останеш откъм Мизия, трябва точно преди моста да свиеш вдясно и да минеш под него.
Ако искаш още инфо, мога да ти дам телефон, аз или утре, или вдругиден ще съм там, но още не знам, кога точно.
Ако искаш още инфо, мога да ти дам телефон, аз или утре, или вдругиден ще съм там, но още не знам, кога точно.