Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Река Видима
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Река Видима
Колеги,тази зима ,става дума за Февруари и Март на старият мост на р.Видима който е току до главният път Габрово -Севлиево поголовно косяха скобарчета ,кефалчета и др.От горе се вижда ятото хвърлят в него и нямаше празно.При въпроса ми как е като мислех че ловят скобар /други години се даваше на бял като дойде корморана и го погне от бента към плитчините/,един вика "ми има за един два тигана то май не е разрешено така ама нищо".Колите /които бяха поне 10 и с всеки изминал ден ставаха все повече се виждат от пътя на 2км от Севлиево е мястото обаждахме се в ИАРА Габрово обаче не никакъв ефект и после ние викаме абе не пипа не ще ,ами как да ще като то няма риба тя още като малка е влязва в тигана на оня малоумник който ми отгорори еднозначно.
- YordanDanev
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Re: Река Видима
Братче,к,во да ти кажа аз съм на 30 а от12 г ходя на риба ако искате ми вярвайте аз не знам как изглежда риболовния.
http://news.ibox.bg/news/id_1236772504
http://news.ibox.bg/news/id_1236772504
понеже става въпрос за река видима затова пиша тук!туко що се връщам от градница!Днес отново станах свидетел на наглост и лакомия в лицето на 5-ма от етническите малцинства които ловяха ,,с ръце,, и прибираха всичко квото мърда!Най нагло ма.....те дойдоха пред мен където от сутринта захранвам и започнаха да бъркат под камъните!На забележката да не ми се навират във въдиците 1-я м.....л ми каза ,,мчи ко от туй дръпни ги малко,, след което невъзмутимо продължиха!Не стига това ами 1-н пенс като видя рибетата които са хванали се намъкна и той пак до мен!Ха кажете ми сега тези бракониери ли са?За мен са такива щото съм сигурен ,че на са и помирисвали билети или нещо подобно!Ебаси все са гладни мамицата им аман няма оттърване!!!!!
За такива - пушка! Мангалите специално по друг начин не можеш да ги откажеш 

Пак на Видима !днес минах на разузнаване по,,Чакала,, да видя нивото на водата и със ужас видях че са почнали да копаят багери на 1-но от най добрите места точно до моста!Вадят баластра предполагам не вярвам да чистят коритото на реката!!Не знам кой ги разрешава тези работи ама бастисват навсякъде по този начин и на Янтра!!!Е нема де да одиме за риба веке ако не са мрежари ще са багери май трябва да си търсим друго хоби,пък след това да се чудят защо българина става битов алкохолик
Ако модераторите преценят че не му е тука мястото на това изказване да го затрият