Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоема до Г.Бучино
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Водоема до Г.Бучино
Здравейте колеги.Имате ли информация за платеното ,което се намира до с Г. Бучино.Утре мислиме да го посетим и търся актуално инфо.Благодаря предварително .
-
- разбира нещата
Re: Водоема до Г.Бучино
Не съм чул нищо положително за там, още повече пък за зарибяване тази година ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
м да нищо добро нема там само такива от днеска след обяд

-
- разбира нещата
Моя грешка Слави !
Не догледах и се заблудих с Мало Бучино - Пернишко !
пс.: Мало, Голямо съвсем се обърках .
Не догледах и се заблудих с Мало Бучино - Пернишко !
пс.: Мало, Голямо съвсем се обърках .

Последно промяна от takezo на Вто Май 05, 2009 8:40 pm, променено общо 2 пъти.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Слави ,рибата е добра ,но е хваната на Мало Бучино , а колегата се интересува за водоема в Голямо Бучиноslavi253 написа:м да нищо добро нема там само такива от днеска след обяд![]()

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
опа маи аэ не съм догледал аэ говора точно эа мало бучино 

и един сом 22 кг са извадили преди 1седмица на бял червеи
сега ще кажеш и на директен телескоп с корда 0.14 налии???vesoo написа:и един сом 22 кг са извадили преди 1седмица на бял червеи
ribarq92 написа:сега ще кажеш и на директен телескоп с корда 0.14 налии???vesoo написа:и един сом 22 кг са извадили преди 1седмица на бял червеи
не с 012мм корда и въдица эа 20лв до колкото энам
ти пък ся как ще е с въдица от 20 лева много е скъпичка бе от 5 лева от пазаряslavi253 написа:ribarq92 написа:сега ще кажеш и на директен телескоп с корда 0.14 налии???vesoo написа:и един сом 22 кг са извадили преди 1седмица на бял червеи
не с 012мм корда и въдица эа 20лв до колкото энам